Yandex Metrica

116 yaşındaki Ayşe teyze Kovid-19'u böyle yendi

116 yaşındaki Ayşe teyze Kovid-19'u böyle yendi

Eskişehir'de yaşayan 116 yaşındaki Ayşe Karatay, Kovid-19'u yenerek virüse karşı mücadelesinde galip geldi.

Genel

23.01.2024, 17:55

Eskişehir'de 116 yaşındaki Ayşe Karatay, yakalandığı Kovid-19'a karşı mücadelesinden zaferle çıkarak, hayata tutundu.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

OĞLU KONUŞTU

3 hafta kadar önce rahatsızlanan ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Ayşe teyze, sağlık durumunun düzelmesinin ardından normal servise nakledildi. 116 yaşındaki kadının oğlu İbrahim Karatay, gazetecilere, annesinin sağlığına kavuştuğu haberini aldıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

İbrahim Karatay, annesinin yalnızca bir doz aşı olduğunu ifade ederek, "Sadece tek doz Sinovac aşısı oldu. İkinci dozu olmadı. İkinci aşısını da olsaydı belki de daha kolay atlatacaktı. İnşallah daha iyi olacak. Bundan 3 hafta önce aile arasındayken bu virüsü kapmış." dedi.

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

"AŞI OLANLAR AYAKTA ATLATIYOR"

116 yaşındaki Ayşe teyzenin oğlu İbrahim Karatay, Eskişehir Şehir Hastanesi çalışanlarına teşekkür ederken, sözlerine şöyle devam etti:

"Burada anneme daha güzel bakıldı. Sağlık çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum. Annemin hastalığı atlattığının haberini hastanenin doktorları verdi. Bizim köyümüzde birkaç kişi daha virüsü atlattı. Bunun sebebinin oradaki temiz oksijen ve organik beslenmeden olduğunu düşünüyorum. Annemin bu virüsü atlatmasından çok memnunum. Umarım Allah daha da uzun ömürler verir.

Annemin 8 çocuğu var. Bütün kardeşlerim annemle ilgilendi. Ben iki doz Sinovac oldum ve üçüncü dozu olmayı da düşünüyorum. Emirdağ ahalisinin çoğunluğu yurt dışından gelmiş insanlar ve aşı olmayanların hepsi şu anda yoğun bakımda. Aşı olanlar ise ayakta atlatıyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading