Yandex Metrica

Engin Altan Düzyatan'dan aşı kampanyasına destek

Sağlık Bakanlığı'nın ülke genelinde aşılama kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda son olarak, ünlü isimlerin kısa süreli destek videoları yer aldı. Son olarak Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı paylaştı. Düzyatan açıklamasında, ''Sağlığımızın önemini biliyorduk… Ama toplumsal sağlığın ne kadar değerli olduğunu pandeminin acı deneyimleriyle öğrendik. Neyse ki, artık çok güçlü bir çözümümüz var. Toplumsal bağışıklığımızı bir an önce kazanmamız için lütfen aşı olun.'' ifadelerine yer verdi.

Multimedya

23.01.2024, 22:47

Sağlık Bakanlığı'nın ülke genelinde aşılama kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda son olarak, ünlü isimlerin kısa süreli destek videoları yer aldı.

Son olarak Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı paylaştı. Düzyatan açıklamasında, ''Sağlığımızın önemini biliyorduk… Ama toplumsal sağlığın ne kadar değerli olduğunu pandeminin acı deneyimleriyle öğrendik. Neyse ki, artık çok güçlü bir çözümümüz var. Toplumsal bağışıklığımızı bir an önce kazanmamız için lütfen aşı olun.'' ifadelerine yer verdi.


Loading