Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 31 Aralık'a kadar başvuranlar ödemeden faydalanacak

Ziraat Bankası resmen duyurdu! 31 Aralık'a kadar başvuranlar ödemeden faydalanacak

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden kampanyalarını müşterilerine duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden QR (Karekod) ile 25 TL ve üstü yapacağınız her alışverişinize 5 TL, toplamda 25 TL Bankkart Lira verileceğini duyurarak vatandaşları bilgilendirdi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:25

Bankkart Mobil’den kampanyaya katılarak 1 Aralık- 31 Aralık 2021 tarihleri arasında Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil’den QR (Karekod) ile 25 TL ve üstü yapacağınız her alışverişinize 5 TL, toplamda 25 TL Bankkart Lira verilecektir.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA KOŞULLARI

Bankkart Mobil ve Ziraat Mobil ile POS’ta QR (Karekod) ödeme kullanılarak 25 TL ve üstü yapacağınız her alışverişinize 5 TL, toplamda 25 TL Bankkart Lira verilecektir.
Kampanya 1 Aralık – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerekmektedir.
Kampanya süresi boyunca QR ödeme ile alışverişler peşin ya da taksitli yapılabilir.
QR ile Ödeme yapmak için; QR ile ödeme yapacağınızı görevliye iletin. Bankkart Mobil’de “Ödemeler” menüsündeki Ödeme’yi seçin ve POS ekranındaki barkodu Bankkart Mobil’deki ödeme ekranına okutun. Ödemede kullanacağınız kartı Bankkart Mobil’den seçin ve onay vererek ödemeyi tamamlayın.
Kampanyadan kazanılabilecek maksimum Bankkart Lira tutarı 25 TL’dir.
Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerli olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ürünleri ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Bankkart Lira’lar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilere anında yüklenecektir.
İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira’lar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading