Yandex Metrica

Ziraat Bankası'ndan dev müjde! Başvuru yapan herkese verilecek

Ziraat Bankası'ndan dev müjde! Başvuru yapan herkese verilecek

Ziraat Bankası kampanyalarıyla müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor. Bu sefer emekli vatandaşlara yönelik olan kampanyada Ziraat Bankası, maaşını Ziraat Bankasından çeken emeklileri büyük bir müjde bekliyor.

Ekonomi

23.01.2024, 18:30

Ziraat Bankası emeklilere dev müjdesini duyurdu. Maaşını Ziraat Bankası'ndan çeken emekliler Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahüt vererek 25 TL'ye sahip olabiliyor. 

Türk Telekom'un tarifesi kapsamına yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 25 TL ödeme imkanına sahip oluyor. 

Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Erken emeklilik reformu TBMM'de: Kimler erken emeklilikten faydalanabilecek? Haberi Görüntüle

KAMPANYADAN NASIL YARARLANIRIM 

Kampanya kapsamında sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazıp Türk Telekom'a ait 5555'e SMS göndermeleri veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading