Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ziraat Bankası'ndan dev anlaşma! Bankada hesabı olanlar bu kampanyadan yararlanacak

Ziraat Bankası'ndan dev anlaşma! Bankada hesabı olanlar bu kampanyadan yararlanacak

Emeklilere yönelik birçok kampanya yapan Ziraat Bankası, Türk Telekom ile anlaşma yaptı. Anlaşma kapsamında, bankada hesabı olan emekliler, Türk Telekom internet, konuşma ve SMS paketlerine uygun fiyattan sahip oluyor.

Ekonomi

05.02.2024, 12:56

Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Ziraat Bankası, düzenlediği kampanyalar ile birlikte adından sıklıkla söz ettiriyor. Türk Telekom ile işbirliğine giden banka, emeklilerin çok uygun fiyatlardan iletişim paketi sahibi olmasına yardımcı oluyor.

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emekliler, Türk Telekom'dan yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma tarifesine 12 ay taahhütle 25 TL'ye sahip oluyor!

Kampanyadan yararlanmak için kimliğinizle birlikte size en yakın Türk Telekom bayisine başvurmanız yeterli! Bankamız maaş müşterisi olduğunuza ilişkin kontroller yapıldıktan sonra size özel tarifeden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

14 Mart mazota zam mı geldi? Bu gece mazota zam... Haberi Görüntüle

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA KATILIM KOŞULLARI NELERDİR?

Ziraat Bankası kampanya katılım koşulları şu şekildedir:

Kampanya kapsamında sunulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası'nı yazıp Türk Telekom'a ait 5555'e SMS göndermeleri veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

Ziraat Emekli tarifesi kapsamında yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunulacaktır. Tarifenin taahhütsüz aylık ücreti tarifeye yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 40 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 54 TL'dir. Kampanya kapsamında aylık sabit tarife ücretleri üzerinden aylık 15 TL indirim uygulanacaktır.

Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve yeni hat tesisi, numara taşıma veya faturasız Türk Telekom tarifelerinden geçiş yoluyla Ziraat Emekli tarifesine gelen müşteriler, SMS veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda Ziraat Emekli tarifesi için 25 TL’den ücretlendirilecektir. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan ve Türk Telekom faturalı Ziraat Emekli tarifesine gelen müşterilerin ise 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesinde kalma sözü vermeleri durumunda, taahhüt verilen fatura döneminden itibaren geçerli olmak üzere 12 fatura dönemi boyunca Ziraat Emekli tarifesi için 39 TL’den ücretlendirilecektir.

Tarifeye 29.03.2021 tarihi öncesi yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız Türk Telekom hatlarından geçiş yoluyla kayıt yapan ve 12 ay boyunca Türk Telekom Ziraat Emekli faturalı mobil tarifesinde kalmayı taahhüt veren Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan TC kimlik numaraları ile kayıt yapan aboneler tarifeden 25,50 TL’den yararlanacaktır.

Tarifeye 21.10.2021 tarihinden önce Türk Telekom faturalı hatlarından geçiş yoluyla kayıt yapan ve 12 ay boyunca Türk Telekom Ziraat Emekli faturalı mobil tarifesinde kalmak için taahhüt veren Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan TC kimlik numaraları ile kayıt yapan aboneler tarifeden 39,78 TL’den yararlanacaktır.
Ziraat Bankası'ndan emekli maaşı alan aynı T.C. kimlik numarası yeni hat tesisiyle Türk Telekom'a numara taşıyarak veya Türk Telekomlu faturasız hatlardan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 3 müşteri, Türk Telekomlu faturalı hattan Ziraat Emekli tarifesine kaydolan 1 müşteri Emeklinin Artısı Ziraat'te Türk Telekom Kampanyası'ndan faydalanabilecektir. Emeklinin Artısı Ziraat'te Türk Telekom Kampanyası'na katılan müşterilerimiz, 12 ay boyunca ilgili faturalı tarifede kalacaklarına dair taahhüt vermiş olurlar.

ziraat bankası

Hattın iptal olması veya abonenin faturalı hattan ön ödemeli hatta geçiş yapması halinde kampanya kapsamında sunulan aylık ücret indirimi ilgili fatura dönemi sonunda iptal edilecektir.

Kampanyaya dahil olmak isteyen müşterilerin 12 ay taahhüt vermesi gerekmektedir. 12. ayın sonunda müşterinin tekrar taahhüt vermesi ve emekli maaş ödemesini halen Ziraat Bankası'ndan alıyor olması halinde kampanya devam edecektir.

Kampanya kapsamında belirtilen tarifeye numara taşıma, yeni hat tesisi, Türk Telekom tarafından sunulmakta olan faturasız tarifelerden geçiş yoluyla kayıt olan Türk Telekom dışında başka bir operatöre numara taşıma, hat iptali, faturalı hattan faturasız hatta geçiş durumlarında düzenlenecek faturaya, söz konusu fatura döneminde tarifedeki kullanım haklarının bitirilip bitirilmediğine bakılarak tarifenin içindeki tüm faydalar bittiyse ilgili döneme ait kampanya kapsamında verilen tarife aylık ücret indiriminin tamamı, bitmediyse tarife aylık ücretinin gün ile orantılı kısmı oranında kampanya indirimi yansıtılacaktır.
Ziraat Bankası ve Türk Telekom, kampanyaya ilişkin her türlü değişikliği yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading