Yandex Metrica

Ziraat Bankası gençlere müjdeyi verdi! 2 ay 745 TL ödenecek

Ziraat Bankası gençlere müjdeyi verdi! 2 ay 745 TL ödenecek

Ziraat Bankası 28 Haziran ile 31 Ağustos 2022 tarihlerinde Online İngilizce Dil Okulu’nun 1.095 TL değerindeki 2 Aylık İngilizce Konuşma Kulübü eğitim paketini Bankkart Genç’e özel 745 TL’ye satın alarak kampanya indiriminden yararlanabilme imkanı verdiğini söyledi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:40

Ziraat Bankası gençlere müjdeli haberi verdi. 28 Haziran ile 31 Ağustos 2022 tarihlerinde Online İngilizce Dil Okulu’nun 1.095 TL değerindeki 2 Aylık İngilizce Konuşma Kulübü eğitim paketini Bankkart Genç’e özel 745 TL’ye satın alarak kampanya indiriminden yararlanabileceğini duyurdu.

Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor! İşte detaylar... Tüm haneler başvuracak! PTT'den TCKN'ye 3 bin 504 TL yatıyor!... Haberi Görüntüle

SON GÜN 31 AĞUSTOS

Kampanya 28 Haziran – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
Kampanyadan yararlanabilmek için https://onlinedilokulu.academy/bankkartgenc linki üzerinden başvuru formunu doldurmanız sonrası Online Dil Okulu Eğitim Danışmanları tarafından bilgilendirme amaçlı aranacaksınız. Eğitim içerikleri hakkında tarafınıza bilgilendirme yapıldıktan sonra satın alma işleminiz sırasında kampanya ile sunulan indirimden yararlanmanız sağlanacaktır.
Bankkart Genç kartınız ile yapacağınız ödemelerinizde 1.095 TL değerindeki 2 Ay Konuşma Kulübü eğitim paketine 745 TL ile kayıt yaptırma fırsatından yararlanabilirsiniz.
Bankkart Genç’in kredi kartı özelliği ile yapacağınız ödemenizi peşin fiyatına vade farksız 2-9 taksitli olarak gerçekleştirilebilirsiniz.
Kampanyadan yararlanabilmek için ödeme işleminizin Bankkart Sanal POS’undan yapılması gerekmektedir.
Kampanyadan yalnızca Bankkart Genç kart sahipleri yararlanabilecektir.
Bankkart Genç’e özel indirimli fiyat kredi kartı ve banka kartı özellikli Bankkart Genç kartlarımıza uygulanacaktır.
Kampanyaya peşin ve taksitli yapılan işlemler dahildir.
Online Dil Okulu’nun sertifikasyon süreçleri Yeditepe Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nce yürütülmektedir.
T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Online Dil Okulu kampanya koşullarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading