Yandex Metrica

Sitede Ara

Zincir marketlerin akılalmaz tuzağı ortaya çıktı! Kart çıkarmayana 2 katı fiyat

Zincir marketlerin akılalmaz tuzağı ortaya çıktı! Kart çıkarmayana 2 katı fiyat

Marketlerin fahiş fiyat oyunu bir kez daha deşifre oldu. Bir markette yüksek fiyattan satışa koyulan ürünler market kartı sahiplerine neredeyse yarı fiyatından satılmaya başlandı. Marketler bunu bir fırsat olarak kullanmaya çalışırken yeni uygulama vatandaşları çileden çıkardı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:12

Marketlerde fahiş fiyat dalgası devam ediyor. Yüksek fiyattan satışa koyulan ürünler indirim varmış gibi market kartı sahibi olan vatandaşlara daha ucuzdan satılırken yeni uygulamayı gören vatandaşlar bunun hırsızlık olduğunu söyledi. 

İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar güncellenmeden depoları doldurun İran füzeleri araç sahiplerini vurdu: Akaryakıt fiyatlarına rekor zam... Fiyatlar... Haberi Görüntüle

KARTIN YOKSA 2 KATI 

Tüketici şaştı kaldı. Çünkü bir kilogramlık peynire ilk önce fahiş fiyatlı bir etiket koydular sonra sözde büyük indirim yaptılar. Market kartı olana ucuza, olmayana ise pahalıya sattılar. 245 TL'ye satılan bir peyniri, market kartı ile almanız durumunda 149.90 TL'ye alabileceksiniz. Arada 96 TL'lik fiyat farkı var.

Motorine bu gece dev indirim geliyor: 24 Nisan güncel akaryakıt fiyatları Motorine bu gece dev indirim geliyor: 24 Nisan güncel akaryakıt... Haberi Görüntüle

FAHİŞ FİYAT OYUNU DEVAM EDİYOR 

Show Haber'in haberine göre aynı markette aynı peynirin 450 gramı 132,50 TL'ye satılıyor ama market kartına özel 105,90 TL'ye iniyor. Arada 26 TL'lik bir fark var. Markette 105 TL'ye satılan peynir internette 95 TL'ye de 75 TL'ye de bulunabiliyor. Aslında peynirin indirimli gibi gösterilen fiyattan da ucuz olduğu anlaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading