Yandex Metrica
SON DAKİKA
Zincir marketler indirim yarışına girdi! 'Fiyat sabitleme' kervanına A101 de katıldı

Zincir marketler indirim yarışına girdi! 'Fiyat sabitleme' kervanına A101 de katıldı

Migros, CarrefourSA, ŞOK Marketler ve Happy Center'dan sonra A101 de birçok üründe indirime fiyatları sabitleme kararı aldığını açıkladı. Bu uygulama sayesinde dar gelirli vatandaşlar rahat bir nefes alacak.

Ekonomi

22.03.2024, 00:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den gelen açıklamalar, Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinde karşılık buldu. Migros, CarrefourSA, ŞOK Marketler ve Happy Center'dan sonra A101 de birçok üründe indirime giderken fiyatları sabitledi. Bu uygulama sayesinde hayat pahalılığından şikayetçi olan dar gelirli vatandaşların rahat bir nefes almasını sağlanacak.

Günlerdir yatay seyirde ilerledi: Altın tüm zamanların rekorunu kırdı! Altın... Haberi Görüntüle

A101, 2023 ÜRÜNDE FİYAT SABİTLEYECEK

Türkiye’nin 81 ilinde hizmet veren perakende zinciri A101, Ocak ayı sonuna kadar 2023 üründe fiyatları sabitleyeceğini açıkladı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada A101'in kampanya ile hem tüketicilerin alım gücünün korunmasına, hem de ülke ekonomisine destek olmaya devam edeceği belirtildi.

Aile Bakanlığı İŞKUR üzerinden iş ilanı yayımladı: 21-49 yaş arası... Haberi Görüntüle

'İNDİRİM' VE 'FİYAT SABİTLEME' ÇAĞRISI

Dün MÜSİAD Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin zincir marketlere indirim çağrısı yaparken şu ifadeleri kullanmıştı; ''Çok sayıda üründe indirimlere giden işletmelerimizi yürekten tebrik ediyorum. Tüm işletmelerimize benzer uygulamaları hayata geçirmeleri için de çağrıda bulunuyorum. Yakın dönemde çok güzel haberler de geliyor. Dün itibarıyla bu çağrılarımız Türkiye çapında faaliyet gösteren zincir marketlerin karşılık verdiğini büyük bir memnuniyetle öğrendik. Enflasyon hepimiz için ortak sorun. Elinizi taşın altına koyun. İşsizliğe ve küçülmeye sebep olmadan beraberce aşacağız.

O tarihe kadar aldın aldın! Kelepir arsa satışları başladı: Milli... Haberi Görüntüle

''BU TAŞI YOLUMUZDAN KALDIRIP ATARIZ''

Birlik içinde bu taşı yolumuzdan bir an evvel kaldırıp atarız, biz bu mücadelede kesin kararlıyız. Birlikten nasıl bereket doğacağını göreceğiz. Bu süreçte zaten sizlere gereken her türlü desteği veriyoruz. Yüksek enflasyon ortamında vatandaşları korumak amacıyla attığımız birçok adıma yenilerini eklemeye devam ediyoruz.''

Hedef enerjide tam bağımsızlık! TPAO'nun yeni rotası belli oldu: Cudi... Haberi Görüntüle

BAKAN NEBATİ'NİN ÇAĞRISINA YANIT: ZAM YAPMAMA KARARI ALDIK

Bakan Nebati'nin indirim çağrısının ardından Türkiye Perakendeciler Federasyonu'ndan açıklama geldi. Yapılan yazılı açıklamada "Gıdada, dayanıklı tüketim grubunda, temizlik ürünlerinde, mutfak araç ve gereçlerinde zam yapmama kararı aldık. Türkiye’deki 81 ildeki yerel zincirler olarak, biz devletimizin, vatandaşımızın her daim yanındayız, her daim yanında olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading