Yandex Metrica

Yüzde 45 birden düştü! 2. el otomobil alacaklara bayram ettiren haber

Yüzde 45 birden düştü! 2. el otomobil alacaklara bayram ettiren haber

İkinci el otomobil alacaklar için yeni bir veri yayınlandı. İkinci el piyasasında satışların yüzde 45 düştüğü belirtilirken bu durağanlığın yanında fiyatlarda yakın zamanda düşüş olacağı bildirildi.

Ekonomi

13.02.2024, 12:11

İkinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında, satışlar geçen ay haziran ayına kıyasla yüzde 45 düşerken, araç fiyatlarında kayda değer bir değişiklik gözlenmedi.

Geçen ay ikinci el online satışlar içinde binek araçların payı yüzde 81, hafif ticari araçların payı yüzde 19 olarak belirlendi.

Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Bakan Uraloğlu'ndan 23 Nisan müjdesi: Yarın bu hatlar ücretsiz olacak! Haberi Görüntüle

İLANA ÇIKAN ARAÇLARIN YÜZDE 36'SI SATILDI 

İkinci el online binek ve hafif ticari pazarında ilana çıkan araç adedi temmuzda 284 bin 87 olurken, ilana koyulan araç sayısı yüzde 19 azaldı. İlana çıkan araçların yüzde 36'sı satıldı.

2024 DOAŞ temettü ne zaman yatacak? DOAS temettü yattı mı? 2024 DOAŞ temettü ne zaman yatacak? DOAS temettü yattı mı? Haberi Görüntüle

FİYATLARDA DÜŞME OLMADI 

İkinci el pazarında en çok satışı gerçekleşen ilk 32 markanın 258 modeline ait 2 bin 543 varyantın 2010-2021 model yıllarındaki 71 bin 950 ilanının fiyat değişimleri incelenerek yapılan analize göre, temmuzda ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında fiyatlarda bir önceki aya göre kayda değer bir değişiklik gözlenmedi.

SGK'dan ölüm aylığı alanlara uyarı! Başvuru yapmayanlar ödemelerini alamayacak! SGK'dan ölüm aylığı alanlara uyarı! Başvuru yapmayanlar ödemelerini alamayacak! Haberi Görüntüle

SATILAMAYAN ARAÇLARDA FİYAT DÜŞÜŞ BEKLENTİSİ DEVAM EDİYOR 

Fiyatlarda şu an için bir değişiklik görülmezken, satış oranlarının giderek düşmesi ikinci el piyasasından fiyat düşme beklentilerini giderek artırıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading