Yandex Metrica

Yolculuk yapacaklara THY'den indirim haberi: Bilet fiyatları rekor seviyeden düştü! Otobüs ve trenden çok daha ucuz

Yolculuk yapacaklara THY'den indirim haberi: Bilet fiyatları rekor seviyeden düştü! Otobüs ve trenden çok daha ucuz

Bayram ve üniversite dönüşü öncesinde ulaşım fiyatlarının yeniden artış göstermesi neticesinde Türkiye'nin en değerli kurumlarından biri olan THY yeni bir karar alarak fiyatlara indirim uyguladı. İşte indirimli bilet fiyatlarının şartları...

Ekonomi

23.01.2024, 20:39

Türkiye'nin dünya çapında da sektörünün en iyi kurumlarından biri olan THY yeni kampanyasının duyurusunu yaptı. Söz konusu duyuru kapsamında biletlerin yüzde 20 indirimli satılacağı kaydedildi. 

Türk Hava Yolları tarafından yapılan bilgilendirme duyurusunda söz konusu kampanyanın öğretmen ve öğretim görevlilerini kapsayacağı açıklandı. Buna göre,  01 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihleri arasında 03 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihlerini kapsayan yolculuklar için bilet alan öğretmen ve öğretim görevlileri indirimi kazanmaya hak kazanacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçiye destek! Tam 21.1 milyar TL... Haberi Görüntüle

THY İNDİRİMLİ BİLET KAMPANYASI DETAYLARI

THY, indirimli bilet kampanyasının detaylarını resmi web sitesinde şu şekilde açıkladı:

"Kampanya; 01 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 tarihleri arasında düzenlenen ve seyahat tarihi 03 Kasım 2022 - 20 Nisan 2023 arasında olan Ekonomi Kabin ve Business Kabin yurtiçi uçuşlar için geçerlidir.

Kampanya tüm yurt içi, tek yön ya da gidiş dönüş Business Kabin ve Ekonomi Kabin uçuşlarda (U, W, P, V, L ve T sınıfları hariç) geçerlidir.

Kampanya kapsamında Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak görev yapmakta olan öğretmenler ve aileleri ile YÖK’e bağlı üniversitelerde görev yapmakta olan öğretim üyeleri ve ailelerine %20 indirim uygulanacaktır.

Kampanyadan yararlanabilmek için Miles&Smiles üyeliği zorunludur. Türk Hava Yolları internet sitesi üzerinden Miles&Smiles üyeliği yoksa oluşturulması; Miles&Smiles üyelik hesabında T.C. kimlik numarası girilmesi ve “Kişisel Bilgilerim” kısmında “Öğretmen” alanının işaretlenmesi gerekmektedir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading