Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yoğun kar yağışı balıkçı tezgahlarını da vurdu! İstavrit'in kilosu dudak uçuklattı

Yoğun kar yağışı balıkçı tezgahlarını da vurdu! İstavrit'in kilosu dudak uçuklattı

İstanbul'da yoğun kar yağışı balıkçı tezgahlarını da olumsuz etkiledi. Kar yağışı ve rüzgar nedeniyle denize açılamayan balıkçı tekneleri nedeniyle balık fiyatlarında artış yaşandı. Tezgahın en ucuz balıklarından istavritin bile kilosu 90 liraya kadar çıktı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:57

Marmara Denizi'nde yoğun kar yağışı ve poyraz nedeniyle denize açılamayan balıkçı tekneleri nedeniyle hamsi, çinekop, istavrit ve sarıkanat fiyatlarında artış meydana geldi.

Ev alacaklar dikkat: Devletten 2 yıl ertelemeli 120 ay vadeli... Haberi Görüntüle

LEVREK 100 LİRAYA ÇIKTI

Tekirdağ'da daha önce tezgahlarda kilogramı 90 liradan satılan levrek 100, 50 liradan satılan hamsi 60, 30-40 liradan satılan istavrit 60, 80-90 liradan satılan çupra ise 100 liradan başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

Evlenecek çiftlere müjde! 150 bin TL evlilik kredisinde son durum... Haberi Görüntüle

BALIKÇILAR 6 GÜNDÜR AVLANAMIYOR

Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, poyraz nedeniyle balıkçıların 6 gündür avlanamadığını söyledi.

Büyük teknelerin balık azlığı nedeniyle av yasağından önce paydos ettiğini ifade eden Pehlivanoğlu, "Olumsuz hava koşulları küçük tekne balıkçılarını etkiliyor. Poyraz bir haftadır etkili oluyor. Küçük tekne balıkçıları mecburen kıyıda bekliyor. Balıkçılar denize açılamayınca fiyatlarda artış oluyor. Havalar düzelince yeniden avlanmaya başlayınca fiyatlarda değişiklik olmasını bekliyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading