Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yılda bir kere 7500 lira ödeme: İhtiyaç sahibi vatandaşlar başvurun! Nakit ödeme PTT’den alınabilecek 

Yılda bir kere 7500 lira ödeme: İhtiyaç sahibi vatandaşlar başvurun! Nakit ödeme PTT’den alınabilecek 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için harekete geçti. Bakanlık, iki ayrı destek başlığı altında ihtiyaç sahiplerine 7 bin 500 TL ödeme yapılacağını bildirdi.

Ekonomi

18.02.2024, 22:00

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için resmen harekete geçti. Bakanlık yaptığı açıklamada, şartları karşılayanlara 7 bin 500 TL tutarında nakit yardımı yapılacağı duyurdu. Bakanlığın nakit yardım ödemeleri bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Bazı ödemeler düzenli olarak yatırılırken bazılarıda tek seferlik olarak hesaplara aktarılıyor. Bakanlık, destek ödemelerine ilişkin yeni bir açıklama yaptı. 

Yapılan açıklamaya göre ödeme ilk ve son defa hesaplara yatırılacak. Başvuru şartlarını taşıyan kişiler 7 bin 500 TL nakdi yardımını alabilecek. 

EYT'yi kıl payı kaçıranların dikkat! SGK uzmanından açıklama geldi: 1... Haberi Görüntüle

7 BİN 500 TL DESTEK ÖDEMESİ

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri yapılıyor. 2023 yılında asgari ücrete gelen zamdan sonra birçok destek ödemesi de yükseldi. Bakanlık, başvuru şartlarını karşılayanlara ödeme yapacak. 7 bin 500 TL’ye varan ödeme tek seferde hesaplara geçirilecek.

Emekli bayram ödemeleri ne zaman, hangi tarihte yatacak 2024? Emekli... Haberi Görüntüle

BAŞVURU DETAYLARI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın bu desteğinden faydalanabilmek için başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Doğalgaz desteği ve elektrik tüketim desteği olarak ödemeler ikiye ayrılıyor. Doğalgaz yardımı aylık 900 TL ile 2 bin 500 TL’ye kadar çıkarken, elektrik desteği 106 TL’den 206 TL’ye kadar veriliyor.

Piyasalarda seçim haftası! İslam Memiş altın yatırımcılarını uyardı: Fiyatlar sil... Haberi Görüntüle

ÖDEMELER PTT'DEN YATIRILACAK

Elektrik ve doğalgaz tüketim desteği almaya hak kazananlara ödemeler PTT üzerinden yatırılıyor. TC kimlik numaranız ve faturanız ile birlikte ödemenizi alabilirsiniz.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading