Yandex Metrica

Yeni konut finansman paketi açıklandı mı? Yeni konut finansman paketi kredi faiz oranı ve vade sayısı

Yeni konut finansman paketi açıklandı mı? Yeni konut finansman paketi kredi faiz oranı ve vade sayısı

Yeni evim konut finansman paketi açıklandı mı? Yeni evim konut finansman paketi kredi faiz oranı ve vade sayısı kaç oldu? 1 milyon TL'lik konut kredisi faiz oranı kaç?

Ekonomi

27.01.2024, 16:39

Yeni evim konut finansman paketi açıklandı mı? Sorusunun yanıtı günün en çok merak edilenleri araasında bulunuyor. Peki, yeni evim konut finansman paketi detayları ne? Konut kredisi faiz oranı ve vade sayısı kaç?

Trafik sigortasında yeni dönem: Her ay maliyet endeksine göre belirlenecek! Trafik sigortasında yeni dönem: Her ay maliyet endeksine göre belirlenecek! Haberi Görüntüle

EV KREDİSİ FAİZ ORANI NE?

Yeni konut finansman paketi için TBMM'de düzenlenen Plan ve Bütçe Komisyonu'nda sunum yapan  AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, "Program kapsamında kullanılacak finansman tutarları için; 2 milyon TL'ye kadar 0,69, 2 ila 4 milyon TL aralığı için 0,79, 4 ila 5 milyon TL aralığı için 0,99 faiz oranı öngörülmüştür” ifadesini kullandı. 

Çocuklu ailelere 7200 TL sosyal yardım verilecek: Peki şartlar neler? Çocuklu ailelere 7200 TL sosyal yardım verilecek: Peki şartlar neler? Haberi Görüntüle

KONUT KREDİSİ TAKSİT SAYISI

'Yeni Konut Finansman Modeliyle Yeni Evim' kampanyasına ilişkin detaylar 'https://yenievimkampanyasi.com.tr' adresinde vatandaşlarla paylaşıldı. Buna göre; ilk evlerine sahip olmak isteyen vatandaşlara 3 yıl ödeme kolaylığı tanınacak. Yüzde 10 peşinat, yüzde 0,69'dan başlayan vade farkı ile 15 yıla varan vade imkanıyla ev sahibi olunabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading