Yandex Metrica
SON DAKİKA
Yapı Kredi duyurdu! Başvuru yapanın hesabına 20 bin TL destek ödemesi hemen geçiyor: Başvuru şartları açıklandı 

Yapı Kredi duyurdu! Başvuru yapanın hesabına 20 bin TL destek ödemesi hemen geçiyor: Başvuru şartları açıklandı 

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların yaptığı kredi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Yapı kredi Bankası gelir belgesiz ve kefilsiz 20 bin TL devlet destekli kredi sağlayacağını açıkladı.

Ekonomi

09.03.2024, 01:22

Bankalar son dönemde acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kredi kampanyaları yapmaya başladı. Bankalar arasında ki kredi kmapanyalarında olan yarış devam ederken Yapıkredi Banklası tarafından yapılan açıklamaya göre nakit ihtiyacı olan vatandaşlara gelir belgesiz ve kefilsiz devlet destekli kredi sağlanacağı duyuruldu.

Yapı Kredi Bankası, gelir belgesiz ve kefilsiz 20.000 TL devlet destekli ihtiyaç kredisi sağlayacak. Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları da belli oldu. 36 ay vadeli uygun faiz oranı ile kredi kullanmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmasın. Başvurular Yapı Kredi Bankası'nın şubeleri üzerinden ya da mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılabilecek. Ayrıca Yapı Kredi, kredi başvurusu SMS yoluyla da yapılabiliyor.

Benzine zam mı geldi? 20 Mart bu gece benzine zam... Haberi Görüntüle

Depoları doldurun büyük zam yolda! Benzin ve motorine ne kadar... Haberi Görüntüle

20 BİN TL KREDİ

Nakit ihtiyacı olanlar başvuru yapmaları durumunda Yapı Kredi Bankası'ndan 20.000 TL'ye kadar düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Şubeye gitmeden gelir belgesiz 20.000 TL 36 ay vadeli düşük faizli ihtiyaç kredisi için SMS ile kredi başvurusunu 5 dakika içinde yapabilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading