Yandex Metrica

VGM muhtaç aylığı ve VGS mayıs bursu ne zaman yatar? VGM aylığı ve VGS bursu bayramdan önce yatar mı?

VGM muhtaç aylığı ve VGS mayıs bursu ne zaman yatar? VGM aylığı ve VGS bursu bayramdan önce yatar mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü burs ve muhtaç aylıklarının ne zaman ödeneceği merak ediliyor. Ramazan Bayramı öncesinde VGM muhtaç aylığı ve VGS mayıs bursu ne zaman yatacağı araştırılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapıldı. Peki VGM muhtaç aylığı ve VGS mayıs bursu ne zaman yatar? VGM aylığı ve VGS bursu bayramdan önce yatar mı?

Ekonomi

23.01.2024, 19:11

Ramazan Bayramı 2, 3 ve 4 Mayıs 2022 tarihinde kutlanacak. Bayram nedeniyle maaşların erken ödenip ödenmeyeceği merak ediliyor. Ramazan Bayramı öncesinde VGM muhtaç aylığı ve VGS mayıs bursu ne zaman yatacağı araştırılanlar arasında bulunuyor. Peki VGM muhtaç aylığı ve VGS mayıs bursu ne zaman yatar? VGM aylığı ve VGS bursu bayramdan önce yatar mı?

Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha iyi günleriniz! Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha... Haberi Görüntüle

VGM MUHTAÇ AYLIĞI VE VGS MAYIS BURSU NE ZAMAN YATAR?

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, VGM mayıs ayı muhtaç aylığı ve VGS burs ödemeleri hakkında konuştu.

Genel Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vakıflar Yönetmeliği ile Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs Yönetmeliği bazında ihtiyaç sahibi, yetim, engelli kişilere verilen muhtaç aylığı yardımı ile ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımlarına ait ödemelerin takvimi güncellendi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Hayır Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın ilgili genelgesi kapsamında, 10 Mayıs 2022 tarihinde yatırılması planlanan ödemeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ramazan Bayramı sebebiyle muhtaç aylıkları ve bursların erken ödenmesi yönündeki talimatıyla erkene çekildi.

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, muhtaç aylığı ve burs ödemelerinin, 29 Nisan 2022 tarihinde kişilerin hesaplarına aktarılacağını ifade etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading