Yandex Metrica

Sitede Ara

Vergi ödemeleri ertelendi mi? MTV ödemeleri ertelendi mi?

Vergi ödemeleri ertelendi mi? MTV ödemeleri ertelendi mi?

Asrın felaketi olarak nitelenen ve merkezi Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerden toplamda 11 il derinden etkilendi. Depremlerin ardından adeta asrın dayanışması yaşandı. Depremzedelere deprem sonrası birçok yardım kampanyaları düzenlendi. Peki, Vergi ödemeleri ertelendi mi? MTV ödemeleri ertelendi mi? soruları sıkça aratılıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:28

Asrın felaketi olarak nitelenen ve merkezi Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerden toplamda 11 il derinden etkilendi. Depremlerin ardından adeta asrın dayanışması yaşandı. Depremzedelere deprem sonrası birçok yardım kampanyaları düzenlendi. Peki,  Vergi ödemeleri ertelendi mi? MTV ödemeleri ertelendi mi? soruları sıkça aratılıyor. Konuya dair merak edilenler haberimizde...

VERGİ ÖDEMELERİ ERTELENDİ Mİ?

Vergi ödemeleri ertelendi mi?  sorusu sıkça araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da, AFAD İl Koordinasyon Merkezi'nde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelerde yapılacak olan yardımlara vergi eklenmeyeceğini belirterek, ''Motorlu taşıtlar mükemlefleri de bu ötelemelerden yararlanacaktır. Mükelleflerin Mart, Mayıs ve Temmuz ayı taksitlerini Ağustos, Ekim ve Aralık aylarına erteliyoruz. Depremzedelere yapılacak yardımlara vergi uygulamıyor, KDV eklemiyoruz. Makbuz karşılığı yapılan yardımların vergi matrahından indirilebilmesini sağlıyoruz. Acil ihtiyaç duyulan ürünler başta olmak üzere fiyatlarında haksız artışa gidenler için vergi ve sosyal güvenlik incelemesi başta olmak üzere kamunun tüm denetim araçlarını en sert şekilde devreye alıyoruz.'' ifadelerinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading