Yandex Metrica
SON DAKİKA
Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek?

Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek?

Vergi borcu affı, borç yapılandırma paketi detaylarının netlik kazanmasıyla birlikte internette detayları araştırılıyor. Özellikle, Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? soruları aratılıyor.

Ekonomi

23.01.2024, 20:22

Vergi affı çıktı mı? Vergi affı ne zaman yürürlüğe girecek? soruları gündemde sıcaklığını koruyor. Kabine Toplantısı'nın sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan vergi yapılandırmasıyla vergi daireleri, SGK, belediyeler, il özel idareleri Yatırım İzleme ve Koordinasyon başkanlıkları gibi kurumların kamu alacakları tekrardan yapılandırılacak.

Motorin fiyatları geriledi! Akaryakıtta indirim, zam var mı? 25 Mart... Haberi Görüntüle

DOAS 2024 temettü ne kadar? DOAS temettü ne zaman yatacak?... Haberi Görüntüle

VERGİ AFFI NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek düzenlemenin detaylarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Vergi Daireleri, Gümrük Müdürlükleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, Belediyeler, İl Özel İdareleri, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıkları gibi kurumlarımızın kamu alacaklarını yeniden yapılandıran bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Bu teklifle, vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin, vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz.' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading