Yandex Metrica

Vedat Bilgin'den son dakika 3600 ek gösterge açıklaması: Müjdeyi verip tarihi duyurdu

Vedat Bilgin'den son dakika 3600 ek gösterge açıklaması: Müjdeyi verip tarihi duyurdu

Son dakika haberleri... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, '3600 ek gösterge, mayısta Meclis'te. Daha kapsamlı, adalet duygusunu zedelemeyen, statüler arasındaki farklılaşmayı koruyan bir düzenleme olacak.' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:40

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılan 3600 ek gösterge çalışmalarında sona gelindi. Düzenleme mayıs ayında Meclis'e sunulacak.

Açıklamayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin yaptı.

Kabine toplantısı sonrasında soruları yanıtlayan Bakan Bilgin, diğer kurumların da katıldığı çalışmaları bitme aşamasına getirildiğini, şubat aşı içerisinde ilk açıklamanın yapılabileceğini belirtti.

Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur emeklisinin en düşük emekli maaşına enflasyon farkı! Emeklilerin gözü Temmuz ayında! Ek iyileştirme ile SSK ve Bağ-Kur... Haberi Görüntüle

MAYIS'TA MECLİS'TE

Vedat Bilgin, düzenlemenin mayıs ayı itibarıyla Meclis'e sunulacağını açıkladı.

Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam edecek? Ekonomist Hatice Kolçak konut piyasasını yorumladı: Düşüş nereye kadar devam... Haberi Görüntüle

'ADALET DUYGUSUNU ZEDELEMEYECEK'

Bilgin ''Adalet duygusunu zedelemeyen bir düzenleme yapmak istiyoruz, statüler arasındaki farklılaşmayı koruyan bir düzenleme olacak'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading