Yandex Metrica

Uzman isimden dolar ve altın uyarısı! Yaz sonu altın fiyatı ne kadar olacak?

Uzman isimden dolar ve altın uyarısı! Yaz sonu altın fiyatı ne kadar olacak?

Yatırımcıların ve altın almak isteyenlerin gözü kulağı altın fiyatları ve dolay kurunda. Altın ve Finans Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolarla ilgili yeni açıklamalar yaptı. Memiş, gram altının yaz sonunda 1550 TL olabileceğini söyledi. İşte detaylar...

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Yatırımcılar ve yatırım yapmak isteyenler, altın fiyatlarını ve dolar kurunu araştırıyor. Konu ile ilgili uzman isim İslam Memiş açıklama yaptı. 

GRAM ALTIN YAZ AYINDA NE KADAR OLACAK?

Altın ve Finans Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altına karşı uyarıda bulundu. Dolar sahiplerine seslenen Memiş, "Dolar endeksinde düşüş kaçınılmaz. Dolar endeksinin 104 seviyesi son dönüm noktası ve çıkış için son şans" ifadelerini kullandı. 

"Bu haftadan bu yana bir miktar artan iyimserlik var. Ancak çarşamba günü resmi döviz kurunda bir atak görüldü. Beklediğimiz gibi borsa haftayı olumlu yönde kapattı. Yıl içerisinde 6 bin puan seviyesine bekleyerek borsadaki 4 hisse seviyemizle beklemeye devam edeceğimizi söylemiştim." 

Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk çeken hanelere ek ödeme yapacak! İşte detaylar... Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara büyük destek! Aile Bakanlığı maddi zorluk... Haberi Görüntüle

"DOLARI YATIRIM ARACI OLARAK GÖRENLERE ACIYORUM"

"Artışın devam edip etmeyeceğine pazartesi günü karar verilecek. Buna rağmen borsa için 6.000 puanlık tahmin değişmedi.

Dolar tarafında birçok soru var. Bu soruları sormamın sebebi, dolara bir yatırım aracı olarak bakmaktır. Doları yatırım aracı olarak görenlere acıyorum. Doların bir yatırım aracı olmadığını özellikle söyledim.

Dolardan uzaklaşın. Çünkü özellikle dolar endeksinden bahsediyorum. Dolar endeksinin hazirandan sonra 92-94 seviyelerine düşmesini bekliyorum.

Dolar endeksinde düşüş kaçınılmaz. Dolar Endeksi'nin 104 seviyesi son dönüş ve çıkış fırsatı. Doları olan kaybeder. Ağustos ve eylülde dolar kuru 25 lirayı vurursa dolar değer kaybeder derlerdi. 21 doların şu anki kurunu 24 lira olarak düşünün. En büyük kayıp zamandır. Keşke sterlin, euro, ons altın alsaydım diyeceksin.

Parite işlemini yapmak istemeyen maalesef doları elinde tutup yıllarca bekleyecek. Dolardan kazandın mı iki yılda? Hayır."

Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Bakan Işıkhan açıkladı: Temmuz'da asgari ücrete ara zam yok! Haberi Görüntüle

ONS ALTIN

"Altının ons fiyatında bin 910 dolar beklentisi var. 2 bin dolar seviyesine yerleşen bir ons altın göreceğiz. Yükselişle alakalı herhangi bir değişiklik yok.

Gram altın bin 306 lira seviyesinde. Ancak aradaki makas kapanmadı. Serbest piyasalarda bin 360 lira. Bu hafta haberlerde bir yanlış yapıldı. Altın fiyatlarında rekor görüldü haberleri yazıldı. Altın fiyatlarında rekor görülmedi tam aksine düşüş görüldü.

Serbest piyasada gram altının değeri 1.319 liraya ulaştı. Bu bir rekor değil. İlk oy, gram altının fiyatını o zamanki rekor değere yükseltti."

Halkbank'tan 'Canım Evim Konut Kredisi' müjdesi! Ev almak isteyenler 4.415 TL taksitle ev sahibi olacak! İşte başvuru şartları... Halkbank'tan 'Canım Evim Konut Kredisi' müjdesi! Ev almak isteyenler 4.415... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN 1550 TL OLABİLİR

"1358 lira seviyesine kadar geriledi. Ben de buraya müdahale ettim. Benim için 1.350 gram altının TL fiyatından aşağı değeri yok.

Ons altında düşüş olabilir ancak dolar kurundan destekle gram altını bin 300 liranın altında görmek çok zor.

Bin 300 bin 400 aralığı son alım fırsatı. Yaz aylarında gram altın bin 550 lira gelebilir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading