Yandex Metrica
SON DAKİKA
Uzman ekonomistten altını olanlara son dakika uyarısı! Gram altın o seviyeye ulaşacak

Uzman ekonomistten altını olanlara son dakika uyarısı! Gram altın o seviyeye ulaşacak

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı yapan ve yapacak olan vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu. Memiş yaptığı açıklamada, elinde altını olanları uyararak gram altının haftabaşında ulaşacağı seviyeyi açıkladı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:20

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altındaki hızlı yükselişle ilgili değerlendirmede bulundu. 2023 yılı için altın öngörülerini paylaşam Memiş halihazırda altın yatırımı yapmış olan vatandaşlara da kritik uyarılarda bulundu. 

Gram altın 2500 TL olacak! İslam Memiş Bitcoin benzetmesi yaparak... Haberi Görüntüle

ALTIN HER GÜN REKOR TAZELİYOR 

Açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen İslam Memiş, öncelikle kısa vadeli bir geri çekilme beklediği altın için 'Alım fırsatını kaçırmayın' diye konuştu:

Altın yıla hızlı bir yükselişle başladı. Her geçen gün rekor tazeliyor. Ons altın yükseliyor.

Ons altın için 1860 ve 1850 dolar seviyelerini beklediğini ifade eden Memiş, gram altın TL'nin ekranlarda 1165 lira olduğunu ancak serbest piyasada 1179 ile 1184 lira aralığında seyrettiğini vurguladı.

Emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Bankalar ödeme miktarlarını... Haberi Görüntüle

HAFTAYA 1230 TL'LERİ KONUŞACAĞIZ 

Memiş, "Ons altından kaynaklanan değer artışı görüyoruz. 1190 lira seviyesi yukarıda güçlü bir direnç seviyesi. Buradan tekrar kar satışı ile düşüş bekliyorum ancak önümüzdeki hafta 1230'ları konuşuyor olacağız. Altın alımı yapacak olanlar ons tarafını yakından takip etmeli. Çünkü dolar tarafı stabil, onu takip etmiyoruz." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading