Yandex Metrica
SON DAKİKA
Uzman ekonomistin altın ve gümüş tahmini dudak uçuklattı! Tarih verdi ve uyardı! Kaybetmemek için bunu yapın

Uzman ekonomistin altın ve gümüş tahmini dudak uçuklattı! Tarih verdi ve uyardı! Kaybetmemek için bunu yapın

Altın tahminleri doğru çıkan İslam Memiş, gram altında ikinci bir dip beklediğini belirtti. Memiş, '2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 lira Gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım' dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 18:34

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yüksekten altın alan yatırımcının yüreğine su serpen tahmin geldi. 20 Aralık'ta altın ve doların çakılacağını saatler öncesinden tahmin eden İslam Memiş, 2021’de risk alanların, panik alım veya satımı yapanların, satanların (ev-araba-birikim vs) zarar ettiği bir yıl olduğunun altını çizdi. 

Ic Enterra Yenilenebilir Enerji katılım endeksine uygun mu? Ic Enterra... Haberi Görüntüle

'2 AY BEKLE VE GÖR'

İslam Memiş geçen hafta, "17-18 liradan dolar alanlar 3-4 ay bekleyecek diyenlere de inanma... Bana göre o kadar da beklemeyecekler... 15 liradan dolar aldım, 1000 liradan gram altın aldıysan koy kenara bekle, bir ay bekle, 2 ay bekle ve gör..." uyarısı yapmıştı. Memiş şimdi de 2022 için gram altın ve gümüş fiyatı tahminiyle dikkat çekti. 

2024 Emekli promosyon güncellemesi nereden, nasıl yapılır? Promosyon sorgu, Ziraat... Haberi Görüntüle

GRAM ALTIN HEDEFİ 1450 LİRA

İslam Memiş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1.450 lira Gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım. Yıl içinde öngördüğüm bu rakamları zirve seviyesi olarak takip edeceğim. Kısa vadede “Hani olacaktı” diyen kaybedecek, fiyata aldırmayıp miktarını artıran kazanacak" ifadelerini kullandı. 

Memiş, 1450 lira tahminine gelen eleştiriler üzerine ise, “(Hani düşecekti, şimdi 1.450 lira diyorsun) diyen arkadaş, sen şimdiden kaybettin. Bu piyasada dolaşmaya, batacaksın. '2.dip sonrası' yazıyor. Okumuyor veya okuduğunu anlamakta zorlanıyorsun. Boşuna heveslenme 'alım-satım yaparım para kazanırım' diye. Kaybedeceksin" uyarısı yaptı.

30 bin TL şartsız kredi: Halkbank yeni ihtiyaç kredisini duyurdu!... Haberi Görüntüle

HANGİ YATIRIM ARAÇLARINA YATIRIM YAPILMALI?

"2022’de riski azaltmak şart!" diyen İslam Memiş, "2022’de nasıl bir yol belirlemeliyiz?" sorusuna da peş peşe yaptığı paylaşımlarla cevap verdi. 2022'de nasıl yatırım yapmalıyız?.. Hangi araçlara yatırım yapmalıyız?.. İşte İslam Memiş'in 2022 yılı için öngörüleri ve yatırım tavsiyeleri...

2. dip geldikten sonra yıllık olarak miktarını artırarak yola çıkan iyi bir yol belirlemiş olacak Diğer endüstriyel metaller de değer artış sürecine gireceğini öngörüyorum. Fed, $ destekleyecek eyvallah Ancak enflasyonu daha fiyatlamamış ons altın ve gümüş olduğunu unutmamak gerek

KPSS yok, mülakat yok, yaş şartı yok! İŞKUR'dan iş arayanlara... Haberi Görüntüle

'UZUN VADECİLER KAZANACAK'

İki tür yarırımcı var; - Kısa vade oynayan - Uzun vade her fırsatta alıp bekleyen 2022’de oynayanlara kolaylıklar. Uzun vadecilere şimdiden tebrikler. 2022’de finans sistemi, ezberleri bozacak. 2021’de herkesin varlıklarını elinden sistem, 2022’de iyi oynayacak.

Araç sahiplerinin beklediği haber nihayet geldi. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta peş... Haberi Görüntüle

'SEPET YAPIN'

2022’de - Fiyata değil, miktara odaklanan - Kısa vadeye değil uzun vadeye - Tek tercih ile değil, sepet yapan - Full değil, sepet yapan Kazanacak. Yabacı para birimlerinde Dolar değil GBP’yi takip edeceğim.

Hedef 100 bin varil! Cumurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Şırnak Türkiye'nin petrol... Haberi Görüntüle

'DOLANDIRILMA OLAYLARI OLACAK'

Metaverse ve kripto para piyasası bir gerçektir. Bunu hiç kimse inkar edemeyecek. Bu süreçte dolandırılma olayları sık olacak. Bence nefsimiz ile değil tecrübeli insanların bilgilerinden faydalanarak olaylara yaklaşmalıyız. Zenginlik hayali değil, devrim olarak değerlendirelim.

Emeklilere 100 bin TL karşılıksız destek! PTT 2024 yılında emeklilere... Haberi Görüntüle

'DEĞİŞEN BİR DÜNYA VAR'

“Ben anlamam, işim olmaz, uğraşamam” diyenler ile “Anlamak ve araştırmak istiyorum, yeniliğe açığım” diyenlerin kaderleri, finansal piyasalarda farklı olacak. Bahane yok, değişen bir dünya var. Ya ayak uyduracağız ya da bildiğimiz yoldan yürüyeceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading