Yandex Metrica

Sitede Ara

Ünlü kuyumcu 'servet yakaladılar' diyerek duyurdu! Ne dolar, ne altın ne de borsa...

Ünlü kuyumcu 'servet yakaladılar' diyerek duyurdu! Ne dolar, ne altın ne de borsa...

Finans Analisti İslam Memiş, dolar, altın ve diğer para piyasalarına ilişkin yaptığı yorumlarla geniş bir yatırımcı kitlesi tarafından takip edilirken, açıklamaları piyasalarda etkili olmaya devam ediyor. İslam Memiş, son açıklamasında "Bildiğin servet kazandılar" diyerek o yatırım aracını önerdi. 

Ekonomi

22.02.2024, 19:02

Finans Analisti İslam Memiş, piyasalara ilişkin yaptığı yorumlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle altın ve dolara ilişkin çarpıcı görüşler sunan İslam Memiş, borsayı ve gümüşü değerlendirmeyi de ihmal etmiyor.

Araç fiyatlarında rota değişti! İkinci el araç alacaklar dikkat: Araç fiyatları daha da artacak mı? Piyasadaki son durum... Araç fiyatlarında rota değişti! İkinci el araç alacaklar dikkat: Araç... Haberi Görüntüle

GÜMÜŞE ÖZEL İLGİ

İslam Memiş, diğer yatırım araçlarının dışında, gümüşe özel bir ilgi gösteriyor. Gümüşün son 2 yıl içerisinde 2,5 liradan 14,30 lira düzeyine çıktığını vurgulayarak, "Kötüleyenin yüzüne tükürün" ifadesini kullandı.

Ülkede gümüş farkındalığı oluşturduğunu söyleyen İslam Memiş, gümüşe yatırım yapanların 2 yıl içerisinde servet kazandığını sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading