Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü kuyumcu İslam Memiş'ten piyasaları altüst eden tahmin! 12 TL'ye düşecek

Ünlü kuyumcu İslam Memiş'ten piyasaları altüst eden tahmin! 12 TL'ye düşecek

Altın fiyatları yatayda seyrini devam ettirirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın almak için acele edilmemesi gerektiğini ifade etti.

Ekonomi

04.02.2024, 23:46

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarınını yıl içinde 1450 TL seviyesine kadar ulaşacağını belirtmişti.

Akaryakıta zam kapıda! Benzin, motorine indirim ya da zam var... Haberi Görüntüle

'BU FİYATLARDA ALTIN ALINMAZ' 

Gram altın ve ons altın tarafında tahminlerini güncelleyen İslam Memiş, "1988 dolar, 1912 ya da 2000 dolar ons altında test edilebilir. Ancak ben bugünkü koşullarda ne gram altın ne de ons altın almayı tercih etmem. Yıl içinde tabii ki yükselecek. 1450 lira gram altın 2150 dolar ons altın olacak ama hemen olmayacak. Nisan ayındaki geri çekilmeler bence bir fırsattır. Mayıs ayında altın fiyatlarında bir fırsat göremeyeceğimizi tahmin ediyorum. Ancak bu hafta haftaya yükselişle başlayan ons altın varken bu fiyatlarla elimdeki TL ya da dolarla ons altın almazdım" sözlerine yer verdi. 

Araç sahiplerine 3. şok! Bir zam haberi de LPG'den geldi:... Haberi Görüntüle

12 TL'YE DÜŞECEK 

Gümüş hakkında da konuşan İslam Memiş, "Gümüşün gram fiyatı 12.14 lira seviyesinde, TL var ise yeni almam beklemeyi tercih ederim. 12 liranın altına inmesini beklerim. Dolarım varsa pariteyle gümüş alır mıyım? Almam, yine düşmesini beklerim. Korku ve panikle alım yapmayın" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading