Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü iş adamı Hakan Ateş'ten 15 bin çalışanına olay yaratan yılbaşı kağıdı!

Ünlü iş adamı Hakan Ateş'ten 15 bin çalışanına olay yaratan yılbaşı kağıdı!

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş gönderdiği yeni yıl değerlendirmesini içeren dijital mektubu ile hem bir ilke imza attı hem de kağıt tüketimine son verdi.

Ekonomi

14.03.2024, 22:24

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, çalışanlarına gönderdiği yıl değerlendirmesini içeren dijital mektubu ile bu alanda bir ilke imza attı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz enflasyon için tarih verdi: Düşüşü belirgin şekilde... Haberi Görüntüle

HAKAN ATEŞ ÇALIŞANLARINA DİJİTAL MEKTUP GÖNDERDİ

Yıllardır tarım, turizm gibi ekonomimizde katma değer yaratan ve sürdürülebilirliğe büyük katkısı olan faaliyet alanlarına yoğunlaşan DenizBank, iç iletişimindeki aksiyonlarına da yine bu doğrultuda devam ediyor. Bunun son örneğini, Bankanın Genel Müdürü Hakan Ateş bizzat kaleme alıp seslendirdiği dijital mektup ile gerçekleştirdi. Aynı zaman seslendirme sanatçısı olan ve TRT’de uzun yıllar bu görevi yapan Ateş, yeni yıl vesilesiyle personeline gönderdiği yılbaşı paketleri ile yazılı mesaj paylaşmak yerine kağıt tüketimini azaltmak için duygu ve düşüncelerini QR kod kullanarak iletti. 

Araç sahiplerinin beklediği haber nihayet geldi. Geçtiğimiz haftalarda akaryakıta peş... Haberi Görüntüle

MEKTUPTA KENDİ SESLENDİRDİĞİ YILBAŞI MESAJI YER ALIYOR

Ateş, hediye paketinin üzerinde yer alan QR ile ulaşılan kendi seslendirdiği mektubunda, zorlu salgın koşullarında dağ, taş, gece, gündüz demeden çalışan DenizBanklılara, kamuya karşı vazife olarak gördüğü bankacılık faaliyetlerini aksatmadan sürdürdükleri için teşekkür etti.

Türkiye turizmde tarih yazıyor: İlk defa İspanya'nın önüne geçtik! Antalya'da... Haberi Görüntüle

BANKACILIK YAPMAK YAŞAMIN KAPSAYICI ŞEKİLDE DEVAMI İÇİN ELZEM

Tarihin, zorlu zamanların ardından yaşanan sıçrama dönemleri ile ilerlediğini hatırlatan Ateş, yaşadığımız dünyaya karşı sorumluluk duygusu ile bankacılık yapmanın yaşamın kapsayıcı şekilde devamı için elzem olduğunu vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading