Yandex Metrica

Ünlü gazeteci evine gelen elektrik faturasını paylaştı ortalık karıştı! 'Eğer sizde de bu varsa...'

Ünlü gazeteci evine gelen elektrik faturasını paylaştı ortalık karıştı! 'Eğer sizde de bu varsa...'

Elektrik faturalarındaki yüksek bedellerin yankıları sürüyor. Son olarak Posta Gazetesi Yazarı Murat Çelik sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, elektrik faturalarına gelen yüzde 125 zamma isyan etti.

Ekonomi

15.02.2024, 19:52

Yeni yılla birlikte elektrik faturalarında kademeli tarife sistemine geçildi. Yeni sistemle birlikte elektrik faturaları iki tarifeye ayrılırken, elektrik fiyatlarına yüzde 50 ile yüzde 125 arası zam yapıldı.

1 Ocak'tan itibaren mesken aboneleri için aylık 150 kilovatsaate kadar olan tüketim miktarları için nihai fiyat kilovatsaat başına 1 lira 37 kuruş, aylık tüketimi 150 kilovatsaat üzeri olan mesken aboneleri için ise kilovatsaat başına 2 lira 6 kuruş uygulanıyor.

Yeni yılla beraber yüzde 125’e varan bu zam oranı vatandaşları isyan ettirirken faturalara bir isyanda Posta Gazetesi yazarı Murat Çelik’ten geldi.

Eski faturası ile yeni faturasını sosyal medya hesabından paylaşarak duruma isyan eden Çelik paylaşımında, “Elektrik faturamız geldi. Geçen aydan % 7 civarında fazla #elektrik tüketmişiz bu ay... Fatura bedelindeki fark ise net % 80. İyi günler.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading