Yandex Metrica

Ünlü ekononist ilk kez açıkladı! İşte altının düşeceği tarih

Ünlü ekononist ilk kez açıkladı! İşte altının düşeceği tarih

Altın, dolar, gayrimenkul ve tarım arazileri konusundaki öngörüleri büyük oranda tutan Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, gram altın için beklemede kalınması yönünde uyarıda bulundu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:47

Yeni Akit'in haberine göre; Emlak ve Yatırım Danışmanı Mert Başaran, altın yatırımcısının beklemede kalması gerektiğini yineledi.

Mert Başaran, altının biraz daha gerileyeceğini ifade ederek alım için henüz zamanın olduğunu ifade etti.

Başaran yaptığı açıklamada, "Altın onsta sıkışma sonlara geldi. İyi bir trader bunu bilse bile kırmadan almaz! Hangi tarafa kırarsa o zaman alır ya da satar! Bana kalırsa yukarı kıracak ve 2100’leri zamanla görecek ama 1860’ı kırdığında almak ve trend kesinleşince daha mantıklı…" dedi.

Başvurular bayramdan sonra! Alımlar İŞKUR üzerinden: KPSS'den 55 puan almak yeterli Başvurular bayramdan sonra! Alımlar İŞKUR üzerinden: KPSS'den 55 puan almak... Haberi Görüntüle

ALTININ 1000 LİRA OLACAĞINI ÖNGÖRMÜŞTÜ

Geçtiğimiz aylarda 'Altın 1000 lira olur mu yeniden?' sorusuna cevap veren Mert Başaran, "Altın 1000 lirayı görecek. Ama dolar 18 oldu, altın 1000 lirayı gördü. İnsanlar kar edemedi, her şey pahalılandı. Burada 1000 lirayı gördüğünde insanların değerlendirebileceği hayat şartlarının oluşması gerek" şeklinde konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading