Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü ekonomistten tedirgin eden açıklama! Altın tahminleri çok konuşulmuştu! 'Artık dehşetin kendisi var'

Ünlü ekonomistten tedirgin eden açıklama! Altın tahminleri çok konuşulmuştu! 'Artık dehşetin kendisi var'

Altın tahminleri ile yaptığı açıklamalarla tanınan İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, küresel para rezervi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekonomi

12.03.2024, 14:33

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, küresel para rezervleriyle ilgili endişelendirecek bir açıklamada bulundu. 

İnsanları altın almaya yönlendirmesiyle tanınan Ramazan Kurtoğlu, doların ortadan kaldırılmasının savaş sebebi olacağını söyledi. 

Kurtoğlu tezlerinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yineledi.

Bakan Işıkhan müjdeyi duyurdu: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlıyor Haberi Görüntüle

PATRONLUK SAVAŞI

Kurtoğlu yaptığı açıklamada, "Borsalar ”zombi şirketler”in hisse senedi, bankacılık “Bono-Altın Hesabı-Türev ürünler” kıskacında. Küresel ticaret “Dolar-Yuan “kapışması, devletler-şirketler, hane halkı borç krizi girdabında. Hepsi küresel rezerv para ve patronunun kim olacağı savaşı. Para savaşları çok acılıdır" dedi.

Ramazan Kurtoğlu açıklamasının devamında şunları söyledi:

Öyle bir zamandan geçiyoruz ki. Dehşetin sesi yok. Dehşetin kokusu yok. Ancak Dehşetin kendisi var… Ama insanlar ortada olan biten bir şey yok algısı -şaşkınlığı içinde kendisinin dışında bir kurtarıcı bekleyişinde. Bu tipik bir “öğretilmiş çaresizlik” ve sürünün çobanı kurtlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading