Yandex Metrica

Ünlü ekonomistten altın yatırımcılarına spekülasyon uyarısı! 'Gizlice çıkarıyorlar'

Ünlü ekonomistten altın yatırımcılarına spekülasyon uyarısı! 'Gizlice çıkarıyorlar'

Altın fiyatlarında yatay seyir devam ederken, yatırımcılar uzun vadede yatırım mantıklı olur mu sorusunun cevabını araştırıyorlar. İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu yatırımcıları 'Gizlice çıkarıyorlar' diyerek uyardı.

Ekonomi

10.02.2024, 00:25

Atın fiyatları yatay seyirde devam ederken, merkez bankalarının sıkılaştırıcı pokitikalardaki agresif duruşu ons altını sınırlı da olsa toparladı. 

Diğer yandan analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.800 doların destek, 1.850 doların direnç olarak takip edileceğini söyledi.

Gelişmeler bu yöndeyken İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ramazan Kurtoğlu, altın çağına herkesin hazır olması gerektiğini söyledi.

Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Hayaller suya düştü! Türk şirketi Avrupa'dan çekiliyor Haberi Görüntüle

'GİZLİCE ÇIKARIYORLAR'

Kişisel Youtube kanalında konuşan Ramazan Kurtoğlu, "Dünya Altın Konseyi’nin raporuna göre şu ana kadar 190 bin ton altın çıkarılmıştır. Dünyada 53 bin ton altın rezerv vardır. Bunun 10 bin tonu Anadolu Türk yurdundadır ve Ege tarafındadır. Bunlar bugünkü teknoloji ile çıkarmak mümkün değildir. Altın, gümüş ve paladium kıymetli metallerdir. Rusya ve Çin altın topluyor. Gizliden gizleye bunu yapıyorlar. Bir altın toplama yarışı içerisine girdiler. Speküle ediliyor. Spekülasyon devam edecek. Ama size net bir şey söyleyeyim, 2023-2028 yılları arası altının altın çağı olacaktır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading