Yandex Metrica

Ünlü ekonomistten altın ve dolar için korkutan uyarı! ABD enflasyonu 40 yılın zirvesinde! FED hamle yapacak

Ünlü ekonomistten altın ve dolar için korkutan uyarı! ABD enflasyonu 40 yılın zirvesinde! FED hamle yapacak

Altın ve dolar konusunda yaptığı tahminlerini büyük bir isabetle tutturan ekonomist Haluk Özdil YouTube kanalında yayınladığı bir videoda yeni bir tahminde bulundu. Özdil, doların daha da düşeceğini iddia etti.

Ekonomi

05.04.2024, 10:52

Daha önce altın ve doların düşeceğine yönelik bir tahmin yapan ve 24 saat olmadan tahmini tutan ekonomist Haluk Özdil, 'Bugün olağanüstü bir durum yaşanıyor' diyerek YouTube üzerinden yeni bir tahminde bulundu.

Youtube kanalında konuşan Haluk Özdil, "Bugün olağanüstü bir durum yaşanıyor. Ben son videolarımda sakin olun demiştim. Yeni almak isteyenler ‘Beklesin, bir şeyler oluyor, olacak’ demiştim. Ve oldu. Cumhurbaşkanının açıklamaları sonrası dolar ve altın çakıldı. Bazı yerlerden duyuyorum. Tekrar yükselir diye. Bu konuda çok katılmıyorum. Büyük bir miktarda satış geldi. Taşlar yerine doğru oturuyor.

haluk özdil

Birileri bizimle oynuyor. Son dört gündür panik ile satış yapan dolara yatıranların psikolojilerini düşünmek istemiyorum. Bu olay artık şans olayına dönüştü. Sürekli alım satım yapanlar sıkıntı yaşayabilirler. Sırf bu kayıplar yüzünden aile için şiddete giden süreçler yaşanabilir. Tekrar ediyorum. Sakin olun. Elinizde ne varsa almayın. Tutun ve bekleyin. Anladığım kadarıyla Ocak sonrası bir hamle daha gelecek. Analizlerime göre yaşanabilir" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading