Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü ekonomistten 84 milyona çağrı! 31 Aralık gelmeden hemen alın

Ünlü ekonomistten 84 milyona çağrı! 31 Aralık gelmeden hemen alın

Ünlü ekonomist Sinem Karabaşak Toplan, ev fiyatlarının düşmesinin şu an için mümkün olmadığını belirtti. Ev almayı düşünen vatandaşlara uyarılarda bulunan Toplan, 2023 yılı öncesi ev alınması gerektiğini belirtti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:08

Ekonomit Sinem Karabaşak Toplan, ev almayı düşünen vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu. 

Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuşan Toplan Düzce depremi sonrası akıllara gelen Deprem ve Afet Sigortası konusunda vatandaşları uyardı.

Ev almayan ve fiyatların düşmesini bekleyen vatandaşlara seslenen Toplan, mevcut şartlarda konut fiyatlarının gerilemesinin mümkün olmadığını belirtti.

Ödeme miktarı artış gösterecek! Asgari ücretliye 8.217 TL bayram desteği:... Haberi Görüntüle

1 AY SÜRENİZ KALDI 

Toplan yaptığı açıklamada,  "Alan kazanır, satan kaybeder dönemi halen bitmemiş. Almaya devam edebilirsiniz. Hala fiyat artışları devam ediyor. Yeniden değerleme fiyatları gelmeye devam ediyor. Ne kadar erken alırsanız o kadar kar edersiniz. Ne kadar büyüyeceğimizi az çok biliyoruz. Şimdiden almakta fayda var. Çok harcayamayacağımız bir döneme giriyoruz. Deprem sonrası akıllara DASK konusu yeniden akıllara geldi. Bunu yaptıranlar her geçen gün azalıyor. Yani düne kadar 1000 lira olan ödeme seneye 2 bin 200 lira olacak. Hem canımız hem de malımız kıymetli bu anlamda. Bu yüzden ilk mesajı DASK ile vermek lazım. Marmara’da yaşayan halkın yarısı bu sigortayı yaptırmamış durumda. Dünyadaki göç hareketlilikleri artacak. Mesela Avrupalılar enerji krizi nedeniyle ülkemize geliyor. Konut arzına ihtiyacımız olacak. Ev fiyatlarında gerileme beklemiyorum. Deprem filan olmadığı sürece bir düşüş olmaz. Konut almayı ötelemeyin" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading