Yandex Metrica

Ünlü ekonomist 'maalesef' diyerek açıkladı! Ne altın ne de dolar! Tek kazandıran o yatırım aracı olacak

Ünlü ekonomist 'maalesef' diyerek açıkladı! Ne altın ne de dolar! Tek kazandıran o yatırım aracı olacak

Ekonomim sitesinde Ekonomi yazarı olarak çalışan Şeref Oğuz, yeni yatırım aracının otomobiller olduğunu açıkladı. Oğuz, bu görüşünü 'gittikçe artan fiyatlar' diyerek destekledi. İşte Şeref Oğuz'un o açıklamaları...

Ekonomi

23.01.2024, 20:31

Küresel enflasyonun hala zirvede olması neticesinde vatandaşlar parasının değerini koruyabilmek için yeni yatırım aracı arayışı içerisinde. Bu noktada, birbiri ardına paylaşım ve açıklama yapan ekonomistler yatırım aracı arayan vatandaşlara yol gösterme niyeti taşıyor.

Açıklama yapan isimlerden biri olan Ekonomi yazarı Şeref Oğuz, dikkat çeken ifadeler kullandı ve son zamanlardaki satış artışıyla birlikte otomobillerin yeni yatırım aracı olduğunu söyledi.

Rakıya zam mı geliyor 2024? Cuma günü rakıya zam mı gelecek? Rakıya zam mı geliyor 2024? Cuma günü rakıya zam mı... Haberi Görüntüle

ARABA ARTIK BİR YATIRIM ARACI

Şeref Oğuz'un konuya ilişkin açıklamaları şu şekilde:

"Otomotiv sektöründeki satış rekorları, insanoğlunun var olan tüketim çılgınlığına bir övgü niteliğinde. Veriler gösteriyor ki; insanlar yatırım yapar gibi arabaları kapışıyorlar. Oysaki elektrikli araçlar yolda... Çevre kirliliği her geçen gün artıyor. Doğanın afetleriyle boğuşuyoruz. Bu kadar mı? Değil elbette. Araba artık bir yatırım aracı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading