Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü ekonomist altın için 6 ay sonrasını işaret etti: Altının yükseleceği fiyatını açıkladı

Ünlü ekonomist altın için 6 ay sonrasını işaret etti: Altının yükseleceği fiyatını açıkladı

Ekonomistler altın fiyatlarının kaç liraya kadar çıkacağı yönünde açıklamalarda bulunuyor. Ekonomist ve analistler altın fiyatlarının 6 ay sonrası için kaç lira olabileceği yönünde görüşlerini belirtiyor. Piyasalardaki döviz kuru hareketliliğine rağmen altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Peki altın fiyatları 6 ay sonra kaç lira olacak? Çarpıcı yorum ve öngörülerde bulunan ekonomistler, gram altın fiyatında düşüşün geçici olduğunu ve 1000 TL’nin altında alım yapılamayacağını belirtiyorlar.

Ekonomi

23.01.2024, 22:11

Vatandaşları ve yatırımcıları yakından ilgilendiren altın fiyatları ile ilgili kafalarda çok soru işareti var. Fed’in faiz artırımı ve bilanço küçültme takvimini açıklaması, tüm emtialarda fiyat düştü.

Ekonomist ve analistler, “Jeopolitik risklerin ve sürekli enflasyonun aşağı yönlülüğü koruduğunu görüyoruz ve altının önümüzdeki altı ay içinde 1,900$/ons seviyesinden desteklenmesi gerekiyor” ifade ediyorlar.

Meslek Lisesi'nde okuyan öğrencilere müjde: Her yıl 36 bin TL... Haberi Görüntüle

ALTIN FİYATLARI YIL SONUNA DOĞRU ATAK YAPACAK

Altın yorumları ile bilinen Finans Analisti İslam Memiş ise Fed'in altını baskılama politikasının etkisini göstermeye başladığını belirterek doların yıl sonuna kadar daha büyük ataklar yapacağını söylemişti.

SGK inceleme başlattı! Emekliler dikkat: SGK maaşları kesmeye başladı mutlaka... Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ, GRAM ALTINDA DÜŞÜŞLERİN GEÇİCİ OLDUĞU SÖYLEDİ

Fed'in yıl sonuna kadar 3 kez faiz artırımına gideceğini hatırlan İslam Memiş, belirsizlik nedeniyle, küresel ekonominin daralacağını altın gibi değerli emtianın yerine değerli para alacağını kaydederek, "Enflasyon karşısında mal değerliydi. Bundan sonraki süreçte nakit daha değerli olabilir" dedi. Gram altın fiyatında düşüşün geçici olduğunu belirten İslam Memiş, 1000 TL’nin altında alım yapılamayacağını belirtmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading