Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ünlü ekonomist altın, dolar ve euro alacakları uyardı! O tarihi hedef gösterdi dikkat edin dedi

Ünlü ekonomist altın, dolar ve euro alacakları uyardı! O tarihi hedef gösterdi dikkat edin dedi

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar, altın ve euro alacakları uyardı. Yatırımcıları yeni tuzaklar ile ilgili uyarak Memiş, tarih verip “Bekleyin” dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:31

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekonomi piyasalarını değerlendirdi. Manipülasyon tuzağına karşı ciddi bir uyarıda bulunan İslam Memiş, yatırımcıların beklenmesi gereken zamanı da açıkladı.

Son zamanlarda piyasalarda bazı dönemlerde hareketlilik bazı dönemlerde ise durgunluk oluyor. Dövizlerde ani düşüşler ani çıkışlar, altının baskılanması vs. gibi normalin dışına çıkan davranışlar herkesin dikkatini çekiyor. Yatırımcıları uyaran Memiş, ani dalgalanmalar karşısında dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.

5865 TL'ye konut sahibi olun! 2+1 3+1 ev sahibi olmak... Haberi Görüntüle

KÜRESEL FİNANS SİSTEMİ TIKANDI

İslam Memiş ekonomi piyasalardaki son oyunu anlattı. Büyük ekonomik gücü elinde tutanları piyasalara yön verdiğinin altını çizen Memiş, "Yılın yarısına kadar sahip çıktığın, oynatmadığın, miktarını artırdığın mı kazandırdı, oynattığın mı?” Dolar karşısında hangisi manipüle edilmişse o kazandıracak. Oyunun tuzağına düşmemek, Eylül-Ekim hazırlığı yapmak gerek. Ok yaydan çıktı, küresel finans sistemi tıkandı.” dedi.

Benzine zam mı geldi? 20 Mart bu gece benzine zam... Haberi Görüntüle

HALA ALIRIM SATARIM ZENGİN OLURUM HAYALİ İÇİNDE MİSİN?

Memiş konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Hektarlarca buğday tarlaları yakılıyor. Ormanlar da yakılıyor. Finansal piyasalarda soygun yapıyorlar. Yeni salgınlar ve kapanmaların altyapısını yapıyorlar. Resesyon ve stagflasyon fiyatlaması başladı. Bunlara rağmen hala alırım satarım zengin olurum hayali içinde misin?"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading