Yandex Metrica

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Türkiye'de 26 milyon araca sorunsuz şekilde hizmet eden bir sistem var

Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu: Türkiye'de 26 milyon araca sorunsuz şekilde hizmet eden bir sistem var

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "20 yıl önce Türkiye'de 8 milyon araç vardı. Türkiye'de şu anda ise 26 milyon araca sorunsuz şekilde hizmet eden bir sistem var." dedi.

Ekonomi

23.01.2024, 19:49

Milas-Ören yolunda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, projeyle ilgili yetkililerden bilgi aldı. Beçin Mahallesi'nde muhtarlar ve vatandaşlarla buluşan Karaismailoğlu, vatandaşları ve taleplerini dinledi.  

Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden sahtekarlığa dikkat! Kalpazanlar tarafından piyasaya satılıyor! Uzman isim uyardı: Altının gramajı üzerinden... Haberi Görüntüle

'TÜRKİYE GIPTAYLA BAKILAN BİR ÜLKE HALİNE GELDİ'

Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada, son 20 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin gıptayla bakılan ülkelerden biri haline geldiğini söyledi.

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

'KARINCA GİBİ ÇALIŞAN 700 BİN KİŞİLİK KADROYUZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünyanın her tarafında büyük ve güçlü Türkiye için bıkmadan, usanmadan 7 gün 24 saat çalıştığını dile getiren Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

Biz de ona layık olmak için vatandaşımızla, milletimizle beraber oluyoruz. Vatandaşımızın hayatını kolaylaştırmak ve onların hayatına konfor katmak, sanayisine, tarımına, turizmine önemli katkılar sağlamak için topyekun mücadele veriyoruz. Türkiye'nin her tarafında karıncalar gibi çalışan 700 bin kişilik kadroyuz. Bu yüzden 20 yıldır yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır. 

Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu dolar beklentisi ne? Yıl sonu dolar beklentisi ne oldu 2024? TCMB yıl sonu... Haberi Görüntüle

'VATANDAŞIMIZIN HAYATINA KONFOR SAĞLADIK'

İleride yaşanacak problemleri önceden görüyor, güzel planlar yapıp hayata geçiriyoruz. Böylece bugünkü gibi sorunsuz bir ulaşım sağlanmış oluyor. 20 yıl önce Türkiye'de 8 milyon araç vardı. Türkiye'de şu anda ise 26 milyon araca sorunsuz şekilde hizmet eden bir sistem var. Aynı şekilde hava ve deniz yollarında 20 yıllık yapılan, topyekun yapılan mücadelenin sonucunda vatandaşımızın hayatına konfor, güvenlik sağladık.

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN İHRACAT HACMİ 225 MİLYAR DOLARA ULAŞTI

Gittikçe büyüyen, ihtiyaçları artan, 20 yıl önce 30 milyar dolarlık ticaret hacmi olan Türkiye'nin ihracat hacminin 225 milyar dolara ulaştığını belirten Karaismailoğlu, bu yıl 250 milyar dolara çıkacak ihracat hacminin gelecek yıllarda 500 milyar dolara ulaşacak potansiyelinin bulunduğunu anlattı.

Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha iyi günleriniz! Konut fiyatı düşecek mi sorusuna Remzi Özdemir yorumu: Bunlar daha... Haberi Görüntüle

'28 BİN 700 KİLOMETRE BÖLÜNMÜŞ YOLU 38 BİN KİLOMETREYE ÇIKARMANIN PLANINI YAPTIK'

Muğla'nın Türkiye'nin en kıymetli yerlerinden, turizmin başkenti olduğuna dikkati çeken Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

Nasıl bugüne kadar 6 bin kilometre olan bölünmüş yol 28 bin 700'e çıkmışsa biz bunu 38 bin kilometreye çıkarmanın planlarını yaptık. Bugünden çalışıyoruz. Bölgenin turizmde olduğu gibi tarımda da çok özellikleri var. Buraya ne yatırım yapsak azdır. Bir liralık yatırım yapığımızda 10 katını üretimde görüyoruz. Yollarımızı akarsuya benzetiyoruz. Akarsular nasıl gittikleri yeri yeşertip bereket getiriyorsa bizim yollarımız da aynı şekilde. 

Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı duyurdu: 4.000 TL'ye dayanacak Ortadoğu ateşi altını yaktı! Dev bankalar altın için son rakamı... Haberi Görüntüle

'2023'Ü ATLATTIKTAN SONRA DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 EKONOMİSİNE SAHİP BİR ÜLKE OLACAĞIZ'

Bir bölgeye ne kadar kolay, hızlı ve güvenli ulaşırsanız o bölgenin üretimini, istihdamını 10 kat arttırıyorsunuz. Bunun bilincindeyiz. Ne dedik? Durmak yok, yola devam. Millet-devlet el ele büyük, güçlü Türkiye'nin adımlarını attık, atmaya da devam edeceğiz. Türkiye Milas'la, Muğla'yla birlikte büyüyecek. Çok güzel şeyler oluyor, olmaya da devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde 2023 yılını da atlattıktan sonra dünyanın gelişmiş en büyük 10 ekonomisine sahip, ülkenin en önemli illerinden biri Muğla olacak."

 Karaismailoğlu, Milas-Ören yolundaki açıklamalarının ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Karaismailoğlu, burada yaptığı konuşmada, son 20 yılda Türkiye'de yapılan çalışmaların meyvesini verdiğini görmenin gururunu ve sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Bitcoin neden düştü? 15 Nisan Pazartesi BTC son durum ne? Haberi Görüntüle

'BİZ ARTIK 2053 YILININ PLANLARINI YAPIYORUZ'

Ülkeye yapılan 28 bin 700 kilometrelik bölünmüş yol sayesinde her yıl 7 milyar saat zaman tasarrufu sağladığını dile getiren Karaismailoğlu, şunları kaydetti:

Kısalan yollar sayesinde her yıl tam 1 milyar litre akaryakıttan tasarruf sağlıyoruz. Bu da ekonomik olarak bütçemizde kaldı. Bölünmüş yollar sayesinde trafik kazalarında yüzde 82 azalma sağladık. Bir canın maliyeti tabii ki hesaplanmaz, onun sınırı yoktur ama bu yollar sayesinde 9 bin 500 vatandaşımızın her yıl canını kurtarıyoruz. Bunlar çok kıymetli işler. Tabii ki yapacaktık ama niye önceden yapılmadı? Önümüzde çok az bir süre kaldı. Bu süre içerisinde Türkiye dünyanın en gelişmiş en büyük 10 ekonomisi içerisine girme yolunda da hızlı bir şekilde ilerlemektedir. Biz artık 2053 yılının planlarını yapıyoruz. Bugün 28 bin 700 kilometre bölünmüş yol diyoruz. 2053'e geldiğimizde bu tam 38 bin kilometreye çıkacak. Bundan 20 yıl önce hava yolundaki yolcu sayısı sadece 30 milyondu. Bugüne geldiğimizde 210 milyona çıktı. 2053'te bu rakam tam 440 milyona çıkacak. Bunların tüm altyapı yatırımlarını da planladık ve planlı bir şekilde de devam ediyoruz.

Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Bakan Uraloğlu duyurdu: Fahiş bilet fiyatlarına sıkı denetim! Haberi Görüntüle

 'VATANDAŞIMIZ ÇARESİZ'

Türkiye'nin başka illerinde olduğu gibi Muğla'da da CHP'li belediye yönetiminin çalışmadığını vatandaşa hizmet etmediğini söyleyen Karaismailoğlu, şöyle konuştu:

"Bir insan bu kadar mı beceriksiz, liyakatsiz ve vatandaşına uzak olur? Vatandaşımız çaresiz. Belediye sorumluklarını yerine getirmiyor. Vatandaşımız belediyenin yapması gerekenleri bakanlıklardan istiyor. Merkezi hükümet bütün birimlere idarelere bütçe ayırıyor. Yerel yönetimlerin bütçe dışında kendi içerisinde de ciddi gelir kaynakları var. Bakanlığımızın bütçesi ortada. Bakanlığımızın Türkiye genelinde aldığı bütçe ile yatırımları ve harcaması belli. 

İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi İstanbul Havalimanı'na iki ödül birden: Dünyada ilk 10'a girdi Haberi Görüntüle

''BUNUN HESABINI SORACAK OLAN MİLLETİMİZDİR'

Bakıyorsunuz CHP'li belediyelerin olduğu yönetimlere paralar gidiyor, işler ortada yok. Bunun hesabını soracak olan da milletimizdir. Teşkilatımızın üyeleri kılcal damarlar gibi. Hep birlikte çalışıp vatandaşa hizmetlerimizi anlatıp 2023'ü güzel bir şekilde geçeceğiz. Ufkumuz yolumuz belli büyük, güçlü Türkiye. Bizim tek derdimiz millet. İşimiz hizmet, gücümüz aziz milletimiz. O yüzden 'Durmak yok yola devam' diyoruz. Büyük eserler üretmek için devler gibi çalışmak gerekiyor. Devler gibi eserler üretmek için de karıncalar gibi çalışmak gerekiyor. Büyük güçlü Türkiye resmini zaten bütün dünya gördü ve bizi takip ediyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading