Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ucuz altın almak isteyenler bu tarihi bekliyor! İslam Memiş' ten düğünü olanlara ve altın alacaklara çağrı

Ucuz altın almak isteyenler bu tarihi bekliyor! İslam Memiş' ten düğünü olanlara ve altın alacaklara çağrı

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, dolar ve altın hakkında kritik açıklamalar yaptı. FED faiz kararları sonrasında değişken altın ve döviz fiyatları düğünü olanların ve altın alacakların elini ayağına dolaştırdı. İşte ucuz altın almak için beklenen tarih! İslam Memiş' ten düğünü olanlara ve altın alacaklara çağrı geldi!

Ekonomi

23.01.2024, 19:14

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş, altın ve döviz ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. FED, Rusya Ukrayna savaşı ve Çin' de tekrar yaşanan kapanma hakkında konuşan İslam Memiş, yıl sonu enflasyon rakamı tahmininde bulundu. Altın ve döviz fiyatlarındaki dalgalanmalar; birikim ve düğün yapacakların kafasını karıştırdı. Ucuz altın almak isteyenler bu tarihi bekliyor! İslam Memiş' ten düğünü olanlara ve altın alacaklara çağrı!

Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar başlıyor! Bakan Uraloğlu tarih verdi Haberi Görüntüle

İSLAM MEMİŞ'TEN ALTIN ALACAKLARA ÜZÜCÜ HABER 

İslam Memiş, altın alımı için nisan ayının önemli olduğunu hep vurgulamıştı. Mayıs ayı içinde ciddi uyarılar yapan İslam Memiş, altının önemli düşüş yaptığı haftada FED kararı sonrasında altının hızla yükselişe geçtini söyledi. 6 Mayıs tarihinde 896 ile günü kapatan gramaltın fiyatının 7 Mayıs Cumartesi günü 904 ile güne başladığını söyledi.

Memiş, "Özellikle altın ve gümüşte düşük rakamlar bekleyenler bu beklentisini gözden geçirsin. Bu süreçte ucuz rakamlar görmek mümkün değil. Günlük bazda alım satanlara bu süreçte ekmek yok." dedi.

2024 Emekli promosyon güncellemesi nereden, nasıl yapılır? Promosyon sorgu, Ziraat... Haberi Görüntüle

DOLAR ARTIŞA GEÇEBİLİR

İslam Memiş, daha önce de dolar kurunda bir baskılanma olduğunu ifade etti. Memiş, önümüzdeki günlerde dolarda ataklar beklediğini söyledi. İslam Memiş, yukarı yönlü kur ataklarının enflasyonu ciddi anlamda etkileyeceğine vurgu yaptı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading