Yandex Metrica
SON DAKİKA
Uçak biletleri yarı fiyatına satışta! İNDİRİMDEN faydalanın: O illere uçuşlar 500 liradan daha az fiyatına...

Uçak biletleri yarı fiyatına satışta! İNDİRİMDEN faydalanın: O illere uçuşlar 500 liradan daha az fiyatına...

Uygun fiyatları uçak bileti arayanlar için müjdeli haber Türk Hava Yolları'ndan geldi. THY, deprem bölgesindeki uçuşlar için indirimli uçak bileti uygulamasını sürdürecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:56

Ucuz uçak bileti son zamanlarda artan maliyetler dışında seyahat planları yapan hemen hemen her vatandaşın gündeminde. Türk Hava Yolları (THY) uygun uçak bileti arayan vatandaşlar için müjdeyi duyurdu. 

THY, 6 Şubat’ta meydana gelen ve 11 etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin ardından başlatılan sabit fiyat uygulaması için açıklama yaptı.

Söz konusu açıklamaya göre depremden etkilenen illere yapılacak olan uçuşlarda 1 Haziran tarihine kadar sabit fiyat uygulamasının devam edeceği ve ücretlerin sadece 550 TL olacağı duyuruldu.

20 dakikada 50 bin sipariş! Xiaomi'nin Elektrikli Otomobili SU7 piyasada:... Haberi Görüntüle

KAMPANYADA SON TARİH AÇIKLANDI

THY’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Türkiye’nin bayrak taşıyıcı hava yolu olarak tüm vatandaşların yanında oldukları belirtildi.

Açıklamada, “Depremden etkilenen bölgelere yapılacak uçuşlarda sabit fiyat uygulamamız devam etmektedir. 1 Haziran’a kadar afet bölgelerine 550 lira olan uçuşlarımızda yerinizi ayırabilirsiniz.” ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading