Yandex Metrica
SON DAKİKA
Üç baharatta kanserojen renklendirici tehlikesi! Bakanlık toplattı

Üç baharatta kanserojen renklendirici tehlikesi! Bakanlık toplattı

Türkiye'den Singapur'a ihraç edilen 3 baharatta kanserojen madde tespit edilmesi nedeniyle Singapur Gıda Bakanlığı tarafından toplatıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 20:02

Singapur Gıdaa Bakanlığı, Türkiye'den itha edilen 3 baharatta kansere neden olabilecek madde tespit etti. Üç baharatta tespit edilen kanserojen madde nedeniyle piyasadan toplatıldı.

BİM 26 MART ÜRÜN KATALOĞU YAYINLANDI! Yüzlerce üründe kaçırılmayacak indirim... Haberi Görüntüle

3 BAHARAT TOPLATILDI

Arifoğlu markasının öğütülmüş sumak, öğütülmüş atatlı biber ve otantik tavuk baharatı kansere sebep olacak endüstriyel renklendirici tespiti nedeniyle toplatıldı.

Son 3 gün! Faturada adı soyadı yazanlara 500 TL para... Haberi Görüntüle

ÜRÜNLER AÇIKLANDI

The Strait Times tarafından yayınlanan haberde, toplatılan ürünlere dair bilgi paylaşıldı.

Toplatılan ürünler, Arifoğlu Öğütülmüş Sumak ürününün parti numarası 016 ve son tüketim tarihi 14.01.2024, Arifoğlu Öğütülmüş Tatlı Biber ürününün parti numarası 002 ve son tüketim tarihi 22.02.2023 ve Arifoğlu Tavuk Baharatı ürününün parti numarası 001 ve son tüketim tarihi 03.03.2023 olarak açıklandı.

Son dakika... Bakan Bayraktar'dan yeni rezerv müjdesi: 'Göktepe-1 adını verdiğimiz... Haberi Görüntüle

'MARKAMIZA VE ÜRÜNLERİMİZE AİT DEĞİLDİR'

Arifoğlu markası tarafından yapılan açıklamada, Singapur'da yasaklanan ürünlerin kendilerine değil, isim hakkını kullanan başka bir firmaya ait olduğunu iddia etti.

Firmanın internet sitesinden yayınlanan açıklamada ise şunlar ifade edildi:

Sosyal medyada gündeme gelen, Singapur Gıda Bakanlığı’nın red ettiği ürünler hakkındaki haber markamıza ve ürünlerimize ait değildir. Konunun muhatabı isim hakkını yarı yarıya kullanan diğer Arifoğlu firmasıdır. Singapur’la herhangi bir iş ilişkimiz bulunmamaktadır. Bahsi geçen katkı maddelerini hiç bir ürünümüzde kullanmamaktayız. Ürünlerimizi ambalajlarından ve içerik açıklamalarından ayırt edebilirsiniz. Arifoğluonline.com üzerinde yer alan tüm ürünlerimizi güvenle kullanabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading