Yandex Metrica
SON DAKİKA
Twitter'da hesabı olan dikkat! Artık tüm tehlikelere açık bir hale geldiniz! 150 TL vermeden hesabınızı koruyamayacaksınız

Twitter'da hesabı olan dikkat! Artık tüm tehlikelere açık bir hale geldiniz! 150 TL vermeden hesabınızı koruyamayacaksınız

Twitter, önemli bir özelliğini ücretsiz olarak erişilemeyecek hale getirip aylık ücreti 150 TL olan Twitter Blue abonelik sistemine ekledi. Artık bu özelliği kullanmak için ücret ödeyip Twitter Blue abonesi olmanız gerekecek. Bu özelliği yalnızca Twitter Blue aboneleri kullanabilecek.

Ekonomi

23.01.2024, 20:36

Twitter, 15 Şubat'ta telefon numarası tabanlı 2FA'nın kötü aktörler tarafından kullanıldığını ve suistimal edildiğini gördüğünü söylemiş, bu nedenle Twitter Blue abonesi olmayan hesapların 2FA için kısa mesaj/SMS yöntemine kaydolmasına artık izin vermeyeceklerini duyurmuştu.

Fed faiz kararı sonrası Euro ne kadar oldu? TCMB faiz... Haberi Görüntüle

BLUE ABONESİ OLMAYANLARA KISA MESAJ KULLANMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Twitter Blue üyesi olmayan abonelere ise bu yöntemi devre dışı bırakmaları ve başka bir yönteme kaydolmaları için süre verilmiş ve "20 Mart 2023'ten sonra, Twitter Blue abonesi olmayanların 2FA yöntemi olarak kısa mesaj kullanmalarına artık izin vermeyeceğiz" denilmişti.

TCMB faizi yükseltme kararı aldı! Uzman isimden dolar ve altının... Haberi Görüntüle

150 TL'DEN ABONELİK SİSTEMİNE EKLENDİ

Takvimlerin 20 Mart 2023'ü göstermesiyle birlikte o süre doldu.

Twitter'ın kısa mesaj tabanlı iki faktörlü kimlik doğrulama özelliği ülkemizde aylık ücreti 150 TL (web üzerinden) olan Twitter Blue abonelik sistemine eklendi.

Artık sadece aylık 150 TL ödeyerek Twitter Blue abonesi olan kullanıcılar kısa mesaj tabanlı iki faktörlü kimlik doğrulama özelliğinden faydalanabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading