Yandex Metrica
SON DAKİKA
Tuvalet yok banyo yok! Kira fiyatı ise pes dedirtti! 'Nefes almak serbest mi?'

Tuvalet yok banyo yok! Kira fiyatı ise pes dedirtti! 'Nefes almak serbest mi?'

Türkiye genelinde yüksek fiyatlı kiralık evler vatandaşın canını sıkmaya devam ederken Sahibinden sitesinde ilana çıkan bir kiralık ev yok artık dedirtti. Söz konusu ilanda 1250 TL'ye kiralık verilen evin tuvalet ve banyosu bulunmazken ilan açıklamasında, 'Tuvalet sorunu nasıl aşılır açıkçası bilmiyorum' ifadesi kullanıldı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:42

Türkiye'de ev kiralarında yaşanan artış vatandaşı sıkıntıya sokarken hergün sosyal medya ve internete birbirinden değişik ilanlar birbirinden değişik fiyatlarda çıkıyor. 

TCMB olağanüstü toplanacak! Masada hangi konular var? Haberi Görüntüle

TUVALET VE BANYOSU BULUNMUYOR 

Sosyal medyada gündem olan son ilan ise Kocaeli sınırlarında yer alıyor. Sahibinden sitesinde yer alan ilanda 1250 TL'ye kiraya verilmek istenen 'ev' tuvalet banyosuz şekilde kiralanmak isteniyor. 

Kredi kartından nakit avans çekimi için yeni karar: Faiz oranı... Haberi Görüntüle

ŞAKA GİBİ DAİRE 1250 TL 

İlan açıklamasında bir işhanında bulunan dairenin kiralandığı anlaşılırken tuvalet ve banyosu olmadığı belirtiliyor. İş hanında bir tuvalet bulunduğu ihtiyacın buradan karşılanabileceği belirtilen açıklamada ilanı veren kişi kiracılar için bir de espri mahiyetinde bir not düşmüş: 

Banyo ve tuvalet sorunu nasıl aşılır açıkçası bilmiyorum. 

1250 TL'ye anca bu kadar dedirten ilan fahiş fiyatlı kira oyununda vatandaşın sınırlarını zorlayacak cinsten. Sahibinden sitesinde çıkan ilanların denetlenmesini talep eden vatandaşlar yakın zamanda bir düzenleme yapılmasını bekliyor. 

Diğer yandan sosyal medyada tepki çeken ilan için bazı kullanıcılar 'Nefes almak serbest mi?' yorumunda bulundu. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading