Yandex Metrica

Tuvalet kağıtları dip yaptı: Bu fiyata tuvalet kağıdı bulamazsınız! İşte 16'lı Solo tuvalet kağıdı fiyatı 

Tuvalet kağıtları dip yaptı: Bu fiyata tuvalet kağıdı bulamazsınız! İşte 16'lı Solo tuvalet kağıdı fiyatı 

Temel ihtiyaç kategorisinde yer alan tuvalet kağıdı fiyatlarına sık sık za geliyor. Vatandaşlar uygun fiyata tuvalet kağıdı alabilmek için marketlerin ve markaların indirim haberlerini takip ediyor. O marka tuvalet kağıdına büyük indirim geldi. Vatandaşlar marketlere akın etti. 

Ekonomi

23.01.2024, 20:58

Geçtiğimiz yıldan beri fiyatlarına sık sık zam gelen tuvalet kağıtları, vatandaşın cebini zorluyor. Temel ihtiyaç ürünlerinden biri olan tuvalet kağıdı indirimleri merakla takip ediliyor. Vatandaşlar, ucuz olduğu kadar kaliteli ürün arıyor. Gelen büyük indirim vatandaşın dikkatini çekti. Kalitesi ve uygun fiyatı ile CarrefourSA'da büyük indirim başladı.

23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık mı, kapalı mı? Bankalar çalışacak mı? 23 Nisan bankalar açık mı? Çocuk Bayramı'nda Ziraat Bankası açık... Haberi Görüntüle

16'LI SOLO TUVALET KAĞIDI 68,90 TL

CarrefourSA 16'lı Solo Akıllı Tuvalet Kağıdı 68,90 TL olarak raflarda yerini aldı. Bu fİyatı gören vatandaşlar CarrefourSA'ya akın ettiler. CarrefourSA Kart'a özel olan bu indirim 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli olacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading