Yandex Metrica

Türkiye Yüzyılı'nın ekonomi kurmayları belli oldu!

Türkiye Yüzyılı'nın ekonomi kurmayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Yeni dönemin ekonomi kurmayları da tamamen değişti.

Ekonomi

23.01.2024, 20:59

Bugün TBMM'de yemin ederek resmen göreve başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde sürpriz isimler yer aldı.

Türkiye Yüzyılı'nın inşa edilmesinde önemli roller üstlenmesi beklenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde yeni dönemin ekonomi kurmayları göz kamaştırdı.

Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o bankada! Emekliler dikkat! En düşük emekli maaşına en yüksek promosyon o... Haberi Görüntüle

EKONOMİ ONLARA EMANET

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine, daha önce de bakanlık ve ekonomiden sorumlu başbakan yardımcılığı yapan Mehmet Şimşek atanırken ekonomi kurmayları da tamamen değişti. 

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına önceki dönemde Bakan Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Fatih Kacır getirilirken Ömer Bolat da Ticaret Bakanı olarak kabineye girdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, Tarım ve Orman Bakanlığına ise Bakan Yardımcısı İbrahim Yumaklı getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, Bakan Yardımcılığı görevini yürüten Alparslan Bayraktar olurken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında da Vedat Işıkhan görevlendirildi.

Daha önceki kabinelerde ekonomiden sorumlu başbakan yardımcılığı ve bakanlık görevleri üstlenen Cevdet Yılmaz da Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading