Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye'nin en ucuz arabası olacak! Citroen piyasaya sürdü! Bu fiyata satılacak

Türkiye'nin en ucuz arabası olacak! Citroen piyasaya sürdü! Bu fiyata satılacak

Citroen, Türkiye'de çok talep gören yüzde 100 elektrikli aracı Ami'yi satışa sundu.

Ekonomi

23.01.2024, 19:24

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Citroen, ulaşım gereksinimlerine çözüm üretme ilkesiyle yenilikleri ortaya koymaya devam ediyor.

Bakan Işıkhan müjdeyi duyurdu: Emeklilere özel indirim ve kampanyalar başlıyor Haberi Görüntüle

CITROEN AMİ TÜRKİYE'DE 219 BİN TL'YE SATIŞA SUNULDU

Hem ürünleriyle hem de hizmetleriyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran marka, geçmişten gelen bu geleneğini tamamen elektrikli "Ami – 100 yüz elektrik" ile geleceğe taşıyor. 2021 Aralık ayında Türkiye yollarına kurumsal müşterilerle çıkan Citroen Ami, şimdi ise son tüketiciye ulaşıyor.

Citroen’in yeni şehir içi tam elektrikli otomobili Ami, Türkiye yollarına 219.000 TL’lik fiyatı ile satışa çıktı.

Dar gelirli ailelere devletten destek! Faturanızla hemen başvurun: 4 kişilik... Haberi Görüntüle

'CİTROEN AMİ ÇOK CİDDİ TALEP GÖRÜYOR'

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, Ami'nin her yaştan kullanıcı için uygun bir çözüm olmasıyla bambaşka bir deneyim sunduğunu vurgu yaparak, şunları kaydetti:

"Her zaman müşterilerimizin memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalışmaya gayret gösteriyoruz. Ami modelimizi de Türkiye pazarına sunarken ne kadar doğru bir iş yaptığımızı aldığımız karşılıkla görüyoruz. Şehir içi mobilite çözümü Citroen Ami, ilk günden bu yana çok ciddi bir talep görüyor.

Lansmanımızdan bu yana 400 adet kurumsal satış gerçekleştirdik. Perakendede ise hali hazırda 300'den fazla müşteri aracı almak için ön talep oluşturdu. Bu sene içerisinde tedariğe bağlı olarak parekende kanalında 500 adet civarında satış öngörüyoruz. Online kanallar üzerinden satışını gerçekleştirdiğimiz yüzde 100 elektrikli mobilite çözümümüz Ami'nin, ilk yılında önemli bir başarı elde ederek 1000 adet seviyelerinde toplam satışa ulaşmasını hedefliyoruz."

Erdoğan 'Bu yıl emeklilerin yılı olacak' demişti! Emekliye seyyanen zam... Haberi Görüntüle

ONLİNE SATIŞ İMKANI

Alkım, Ami tamamen online bir satış yolculuğu olduğunu belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:

O yüzden iş yapış tarzımızı da biraz değişikliğe gitmeye karara vererek, Ami'yi müşterilerimize tamamen online bir yolculuk ile sunmak için adımlarımızı attık. Web sitemiz üzerinden bayilerimizin de entegre olduğu sistemle bir tıkla Ami'nin satın alma yolculuğunu tamamlıyoruz. Üstelik bu online satın alma yolculuğunda Citroen AMI satın alacak her müşterimize de aracını evine kadar gönderme veya istediği adreste teslim etme gibi ayrıcalıklı bir hizmet sunacağız.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading