Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye İş Bankası'ndan tarihi karar! Müşteri olan herkese 200 TL verilecek

Türkiye İş Bankası'ndan tarihi karar! Müşteri olan herkese 200 TL verilecek

İş Bankası yeni müşterilerine dev kampanyayı duyurdu. İlk defa müşteri olan müşterilerine 200 TL MaxiPuan verecek olan İş Bankası sadece İşCep ile başvurulmasının yeterli olduğunu aktardı. İşte detaylar...

Ekonomi

07.02.2024, 19:22

İş Bankası ilk defa müşteri olacaklara yeni kampanyasını duyurdu. Resmi internet sitesinden duyurulan kampanyada, İşCep ile 'Müşteri Olmak İstiyorum' özelliği kullanılarak hesap açıldığında, 200 TL ve üstü tek seferlik alışverişte 200 TL MaxiPuan verilecek. 

EMEKLİNİN BEKLEDİĞİ EK ZAM! Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi?... Haberi Görüntüle

İŞCEPTEN NASIL MÜŞTERİ OLURUM? 

-NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep'i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.

-Sizi tanıyabilmemiz ve size en iyi hizmeti sunabilmemiz için karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.

-Yeni tip TC kimlik kartınızdaki çipi NFC uyumlu telefonunuza taratın.

-Sonraki adımda “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklayın. Yüzünüzde hiçbir aksesuar olmadan yüzünüzü kameraya tanıtarak yüz biyometrisi doğrulamasını yapın.

-Ardından "Müşteri Temsilcisine Bağlan" butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın.

-Cep telefonunuza gönderilecek geçici müşteri şifreniz ile hemen İşCep uygulamamızın kolay hizmetlerinden yararlanmaya başlayın, dilediğiniz ürünümüze başvurun.

-Esnaf/gerçek kişi tacir iseniz bireysel hesabın yanı sıra ticari hesabınızı da aynı zamanda açabilirsiniz.

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı hattı açılıyor! Mesafe 8 dakikaya düşecek Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI

-Kampanyadan 1 Ocak-31 Aralık 2022 tarihleri arasında İşCep içerisinde yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” uygulaması üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve İş Bankası kredi kartı veya Bankamatik Kartı başvurusunda bulunan müşteriler yararlanabilecektir.

-Kampanya kapsamında 31 Aralık 2022 tarihine kadar başvuru yapılan İş Bankası kartları ile tek seferde 200 TL ve üzeri alışveriş gerçekleştirilmesi durumunda 200 TL MaxiPuan kazanılacaktır.

-Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda yüklenen MaxiPuanlar geri alınacaktır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading