Yandex Metrica

Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine özel dev karar! 200 TL ödenecek

Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine özel dev karar! 200 TL ödenecek

İş bankası, İşCep’te yer alan ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ özelliğini kullanarak hesap açan müşterilere yönelik yeni ayrıcalar sunacak. İşte o ayrıcalıkların detayları...

Ekonomi

17.03.2024, 03:07

Türkiye İş Bankası, ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ özelliğiyle İş Bankası bünyesine katılan müşterilerine yeni kampanya duyurusu yaptı. Söz konusu kampanya kapsamında, İşCep’ten görüntülü görüşme ile şubeye gitmeden ve ıslak imzaya gerek kalmadan dakikalar içinde banka müşterisi olanlar, 1 yıl boyunca havale ve EFT ücret istisnasından faydalanacak, nakit ihtiyaçları için bin 500 TL’ye kadar 5 ay vadeli faizsiz taksitli nakit avans kullanma hakkı ve Pazarama Online Alışveriş Platformu’ndan indirim kuponu kazanacak.

Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara çıkabilir... Erdoğan'dan emeklilerin gönlünü alın talimatı: Emekli maaşları Temmuz'da o rakamlara... Haberi Görüntüle

SUNULAN AYRICALIKLAR BUNUNLA SINIRLI DEĞİL

Öte yandan, İşCep’ten müşteri olarak İş Bankası kartlarına başvuran müşteriler, kartlarıyla tek seferde gerçekleştirecekleri ilk 200 lira ve üzeri alışverişlerinde 200 lira MaxiPuan kazanacak.

Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit para verilecek: İşte 50 bin TL ihtiyaç kredisi için istenen şartlar... Kefil şartı yok! Emeklilere düşük faizle 50 bin TL nakit... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI'NA İŞCEP'TEN NASIL BAŞVURULUR?

-NFC özelliği olan cep telefonunuza İşCep'i indirip ana ekranda yer alan “Müşteri Olmak İstiyorum” seçeneğine tıklayın.

-Karşınıza çıkacak kısa başvuru formunu doldurun.

-Yeni tip TC kimlik kartınızdaki çipi telefonunuza taratın.

-Sonraki adımda “Yüz Tanımayı Başlat” butonunu tıklayın. Yüzünüzde hiçbir aksesuar olmadan yüzünüzü kameraya tanıtarak yüz biyometrisi doğrulamasını yapın.

-Ardından "Müşteri Temsilcisine Bağlan" butonuna tıklayın ve müşteri temsilcisi ile anında görüntülü görüşme yaparak müşteri olma sürecini tamamlayın.

-Cep telefonunuza gönderilecek geçici müşteri şifreniz ile hemen İşCep uygulamasına girebilirsiniz.

-Esnaf/gerçek kişi tacir/şahıs şirketi iseniz bireysel hesabın yanı sıra ticari hesabınızı da aynı zamanda açabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading