Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine dev kampanya! 31 Ocak'a kadar bunu yapanlar ödeme alacak

Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine dev kampanya! 31 Ocak'a kadar bunu yapanlar ödeme alacak

İş Bankası müşterilerine müjdeli haberi duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada müşterilerin kartlarına MaxiPuan yükleneceği duyuruldu.

Ekonomi

23.01.2024, 18:37

İş Bankası Maximum kart sahibi müşterilerine müjdeli haberi duyurdu. Başlatılan kampanya kapsamında, bankamatik kartıyla anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri ilk market alışverişinden sonra yapılacak her 200 TL üzeri alışveriş için 15 TL, toplamda 75 TL MaxiPuan hediye ediyor. 

50.000 TL'ye kadar faizsiz kredi! 2024 yılında bu bankalar FAİZSİZ... Haberi Görüntüle

KAMPANYA ŞARTLARI 

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

MaxiPuan’larınız 4 Şubat 2022 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 14 Şubat 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading