Yandex Metrica

Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine çağrı! Son tarih 31 Mayıs: Hesaplara para yatacak! Geç kalmayın

Türkiye İş Bankası'ndan müşterilerine çağrı! Son tarih 31 Mayıs: Hesaplara para yatacak! Geç kalmayın

Yıl boyunca birçok yeni kampanya duyurusu yapan İş Bankası, kart sahiplerine yeni bir kampanya başlattı. Söz konusu kampanya dahilinde hesaplara 100 TL bakiye yüklenecek.

Ekonomi

23.01.2024, 18:59

İş Bankası'ndan yapılan yeni duyuruya göre Maximum Kart ya da Maxipara kart sahipleri restoranlardan yapacağı tek seferde 200 TL ve üzeri işlemlerde 20 TL Maxipuan kazanacak. Toplamda 100 TL'ye kadar puan kazanılabilecek.

Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı sadece Türkiye ile mi sınırlı? İşte Türkiye'nin 2030 adımları... Gabar Cudi ve Kato'nun altı petrol denizi: Peki enerji atılımı... Haberi Görüntüle

KAMPANYAYA NASIL KATILIM YAPABİLİRSİNİZ?

Kampanyaya katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterli oluyor. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Kampanyaya dahil olan kartlar ise şu şekilde:

Maximum Kart, Maximiles, Maximiles Black, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart, Maxipara Kart

O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl boyunca ücretsiz olacak! O bankadan müşterilerine özel kampanya! Hesabı olanlar dikkat: 1 yıl... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI NELER?

İş Bankası Bankamatik Kartları, Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat, MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri kampanyaya dâhil değildir. Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan ve/veya e-ticaret sitelerinden yapılacak alışverişler kampanyaya dahil değildir. Yemeksepeti internet sitesinden ve mobil uygulamasından, Maximum Mobil uygulaması aracılığı ile verilen Yemeksepeti siparişleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok kısa sürede... Altın fiyatlarında yeni rekor: Altın uzmanlarından yorum: 3000 TL çok... Haberi Görüntüle

PUAN KULLANIMI İÇİN SON TARİH 31 MAYIS 2022

MaxiPuanlarınız 6 Nisan 2022 tarihinde kampanya kapsamında kullanılan son kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 31 Mayıs 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 100 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda Maxipuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı Maxipuan kazanamayacaktır.

Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba altın fiyatları Fiyatlarda düşüş sürüyor: Altın güne nasıl başladı? 24 Nisan Çarşamba... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI KAMPANYASI EK ŞARTLAR

Maximum işyerleri dışında yapılan alışverişler ve internet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. İş Bankası kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir. Kampanya diğer kampanya, çek, indirim ve promosyonlarla birleştirilemez. Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iptal veya iade işlemlerini içermemektedir. Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptal edilmesi veya satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda, Maxipuan yüklenmeyecek veya yüklenen MaxiPuan’lar geri alınacaktır.


Loading