Yandex Metrica

Türkiye İş Bankası'ndan dev adım! Uygulamayı telefonuna indirene 200 TL ödeme yapılıyor!

Türkiye İş Bankası'ndan dev adım! Uygulamayı telefonuna indirene 200 TL ödeme yapılıyor!

İş Bankası farklı kampanyalar ile müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Emeklilik promosyonlarının yanında farklı müşterilere özel nakit desteğini de sunuyor. İşCep uygulaması ile İş Bankası gelen tüm müşterilerine 200 TL veriyor.

Ekonomi

23.01.2024, 19:11

İş Bankası tarafından sunulan 200 TL tutarındaki nakit ödeme 31 Aralık tarihine kadar devam edecek. Eğer bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız İş Bankası müşterisi olmanız gerektiğini unutmayın. Müşteri değilseniz, İşCep uygulamasını cep telefonuna indirerek “müşteri olmak istiyorum” adımını takip edebilirsiniz. Zaten müşteri iseniz, başvurunuzdan sonra o ayın sonunda ilk 200 TL ve üzeri alışverişe 200 TL maxipuan kazacaksınız.

Akaryakıta  zam geliyor mu? 17 Nisan 2024 bugün benzin ve mazot ne kadar? Akaryakıta zam geliyor mu? 17 Nisan 2024 bugün benzin ve... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI NAKİT DESTEĞİ DETAYLARI

İş Bankası kampanya dönemi içerisinde yapılacak alışverişlerde 200 TL değerinde maxipuan kazandırıyor kampanyanın detayları şu şekildedir:

  • Yapılacak alışverişlerin iptal edilmesi ya da satın alınan ürünün geri iadesinin gerçekleşmesi durumunda hesaba yüklenmiş olan maxipuanlar geri alınır.
  • Kapsamda sunulan 200 TL değerindeki faydadan yararlanabilmek için İş Bankasına ait bireysel kredi kartı ile bankamatik kartı, ticari bankamatik, ticari kredi kartı ile yapılacak alışverişler kapsamda kabul ediliyor.
  • Maximum fırsat ve Maxi puanlar ile yapılacak alışverişler kampanya dahilinde sayılmıyor.
  • Düzenli fatura ödemeleri, vergi ödemesi, para yükleme ödemeleri, elektronik ödeme hizmetleri kullanılarak yapılan ödemeler ödül kazanabilmeyi desteklemiyor.
Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek ödemesi yapacak! Avlayana büyük ödül! Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan tane başına destek... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI NAKİT DESTEĞİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş Bankası nakit desteğinden yararlanabilmek için kredi kartı sahip olmak gerekiyor sonrasında İş Bankasının internet şubesi üzerinden ya da 0 850 724 0 724 numaralı İş Bankası müşteri hizmetleri numarası üzerinden irtibata geçilebilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading