Yandex Metrica
SON DAKİKA
Türkiye İş Bankası'ndan dev adım! Ödemeler başladı son gün 28 Şubat: Başvuru nasıl yapılır?

Türkiye İş Bankası'ndan dev adım! Ödemeler başladı son gün 28 Şubat: Başvuru nasıl yapılır?

Türkiye İş Bankası, tüm müşterileri ilgilendiren yeni kampanyasını duyurdu. Kampanyadaki şartları karşılayanlar 28 Şubat'a kadar ilgili kartlarla işlem yaparak ödemelerini alacak. 

Ekonomi

23.01.2024, 18:48

İş Bankası, yeni kampanyasının detaylarını duyurdu. Kampanya kapsamında bankamatik kartıyla Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 200 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 15 TL, toplam 75 TL MaxiPuan kazanılacak. Söz konusu kampanya 28 Şubat tarihine kadar sürecek.

Katılmak için Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

Araba hayallerinize kavuşmak için son fırsat! Skoda Octavia 1.5 milyon... Haberi Görüntüle

HANGİ KARTLAR KAMPANYA'YA DAHİL?

İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.

AK Parti'den müjdeli haber! emekli aylıklarına zam geliyor! Mitingde açıklanacak!... Haberi Görüntüle

HANGİ KARTLAR KAMPANYAYA DAHİL DEĞİL?

Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar; Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorilerinde satış yapan e-ticaret firmalarından yapılacak alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Piyasalarda dengesiz seyir hakim! İslam Memiş altın yatırımcıları için tarih... Haberi Görüntüle

ÖDÜL KULLANIMI NASIL OLUR?

MaxiPuan’larınız 03 Mart 2022 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Nisan 2022’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir

İş arayanlar dikkat! İŞKUR resmen duyurdu: 14 ilde 7234 TYP'li... Haberi Görüntüle

İŞ BANKASI KAMPANYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. Kampanya kapsamında ek kartlar ile yapılacak harcamalardan da puan kazanılmaktadır. Kampanya katılımının asıl kart sahibi tarafından yapılması gerekmektedir. Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. Kampanya koşullarına uyan Migros Sanal Market ve Macrocenter Sanal Market alışverişleri kampanya harcama sayacına yansımamaktadır, bununla birlikte söz konusu alışverişler de puan kazanımında dikkate alınmaktadır. İş Bankası kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading