Yandex Metrica

Türkiye bu kavgayı konuşuyor! Ünlü ekonomistler birbirine girdi! 'Eylül-Ekim ayında...'

Türkiye bu kavgayı konuşuyor! Ünlü ekonomistler birbirine girdi! 'Eylül-Ekim ayında...'

Türkiye'de oldukça fazla sayıda hayran kitlesine sahip olan İslam Memiş ve Necmettin Batırel, kavgaya tutuştu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, ekonomi yazarı Necmettin Batırel'i 'mahalle dedikocusu' olmakla suçladı.

Ekonomi

23.01.2024, 19:30

Özgür Demirtaş ile katıltığı bir canlı yayında 'Şakkadanak dolar satarım' sözleriyle tanınan ekonomi yazarı Necmettin Batırel, iki gün önce yazdığı köşe yazısında, Türkiye'ye dolar geleceğini iddia ederek bunun neticesinde doların 6 TL'ye kadar düşeceğini söylemişti.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise isim vermeden Necmettin Batırel'in bu sözlerini eleştirdi. Memiş, Batırel'i 'mahalle dedikoducusu' olmakla itham etti. Memiş ayrıca yatırımcıları Eylül ve Ekim ayına dair uyardı. 

İslam Memiş'ten yeni altın yorumu: Gram altın o tarihte 3500 TL olacak İslam Memiş'ten yeni altın yorumu: Gram altın o tarihte 3500... Haberi Görüntüle

"BAKKAL DÜKKANI GİBİ DEVLET EKONOMİSİ YÖN DEĞİŞTİRMEZ"

İslam Memiş, konuya ilişkin şunları söyledi:

"Eylül-Ekim gibi dışardan çuvalla para gelecekmiş, dolar 6 lira olacakmış. Arkadaşlar, bakkal dükkanı gibi devlet ekonomisi yön değiştirmez. Matematik vardır, kararlar vardır, sistem vardır Mış, muş, miş ile kafa yormayın Cebinize bakın, doğruyu o size söyler. Ona göre işinize bakın.

4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler o formülü sızdırdı 4A, 4B, 4C'liler dikkat! Asgari ücrete devlet desteği gelebilir: Kulisler... Haberi Görüntüle

AYAĞA DÜŞTÜ BU İŞLER"

Lafa bakar mısın 'Çuvalla para gelecek' Böyle bir cümle kurmak, ne bileyim diyecek bir şey de bulamıyorum. Çuvalla para ne demek? Tam mahalle dedikodusu işi oldu, ayağa düştü bu işler. Sessiz olan akıllı arkadaşlarım Eylül-Ekim’e hazırlık yapıp işinize bakın. İlave yaparak yola devam.."


Loading