Yandex Metrica

Türk Hava Yolları'nın Zach King ile çektiği reklam filmi büyük beğeni topladı

Türk Hava Yolları'nın Zach King ile çektiği reklam filmi büyük beğeni topladı

Türk Hava Yolları'nın (THY) dünyaca ünlü fenomen Zach King ile çektiği yeni reklam filmi 'First to the Gate' yayınlandı. Reklam filminin çekim teknikleri büyük beğeni topladı.

Ekonomi

23.01.2024, 18:46

THY Basın Müşavirliğinden yapılan gerçekleştirilen açıklamaya göre, dünyanın bir çok noktasına uçuş gerçekleştiren ve Türkiye'nin en büyük markalarından biri olan THY, dijital kurgu teknikleriyle ünlenen ve sosyal medya hesabında 65 milyon takipçiye içerik üreten fenomen Zach King ile 4 dakikalık kısa bir reklam filmi çekti.

Zach King ile arkadaşının, uçakta cam kenarında oturabilmek için girdikleri kıran kırana ve eğlenceli yarışı konu edinen reklam filmi, İstanbul Havalimanı'nın modern mimarisinin yanında THY Business Lounge'u ve ayrıcalıklı hizmetlerini eğlenceli ve yaratıcı çekim teknikleriyle izleyiciye anlatıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten KDV açıklaması: Artış yapmadık Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVALİMANI'NIN İHTİŞAMINI YANSITIYOR

Söz konusu THY açıklamasında düşüncelerine yer verilen THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, yenilikçi bir havayolu şirketi olarak, Zach King gibi kreatif isimlerle çalışmalar yapmaya özen gösterdiklerini belirterek, "Reklam filmimiz hem Türk Hava Yolları marka özümüzü hem de aktarma noktamız olan İstanbul Havalimanı'nın ihtişamını eğlenceli bir şekilde yansıtıyor." ifadelerini kullandı.

Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma Bakan Işıkhan geleceğin mesleklerini duyurdu! Gelecek 10 yılın en çok tercih edilen meslekleri açıklandı! Çalışma... Haberi Görüntüle

'Ayrışmanın Ortasında Dayanıklılık 'başlığıyla yayımlandı! IMF, Türkiye için büyüme tahminini açıkladı! 'Ayrışmanın Ortasında Dayanıklılık 'başlığıyla yayımlandı! IMF, Türkiye için büyüme tahminini... Haberi Görüntüle

İSTANBUL HAVALİMANI'NDAN ETKİLENDİ

Zach King ise İstanbul Havalimanı'na ilk geldiğinde çok etkilendiğini açıkladı.

THY'den övgü ile bahseden King, "Türk Hava Yolları'nın Business Lounge'ı mükemmel. Daha önce hiçbir loungeda bu kadar iyi bir yemek yediğimi hatırlamıyorum. Yaptığımız çekimlerde burayı en iyi şekilde izleyiciye aktarabildiğimi düşünüyorum. Bu nedenle çok mutluyum." değerlendirmesinde bulundu.

Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Banka hesaplarını kiraya verenlere rekor ceza yolda: Maliye peşine düştü Haberi Görüntüle

ÇEKİMLER 4 GÜN SÜRDÜ

Daha önce THY'nin uçuş emniyeti filminde de oynayan Zach King ile gerçekleştirilen ikinci iş birliği olan reklam filminin çekimleri, 90 kişilik ekiple 4 günde tamamlandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading